Marla ja juz od jakis 2 miesiecy wiadomosci w ogole nie ogladam, jak uslysze o czyms to tylko przelotnie, ale juz po prostu mnie nie obchodzi jaki bubel znowu robia
Anowi, Ravenalka, Marla, Agugucha Kiedy pakujemy walizki? ;-) Ktoras jeszcze chetna? ja bym wyjechala gdyby nie moj ex, teraz jestem tu przywiazana i chyba juz nigdy z tej wiochy nie wyjade ;( a szkoda, bo tez bylam tylko ze w Anglii i za tydzien pracy mialam 250 funtow, a najdrozsze, najnowsze i oryginalne buty kosztowaly 40 funtow wiec srednio dzien pracy ..... hmmm tutaj za dzien to bym sobie nawet butow na rynku nie kupila :/ baaardzo bym chciala wyjechac, ale jak ? :-(
Adka no musza tak wpisac, bo jakies nazwisko musi miec

moj ex przez miesiac tez mial moje nazwisko

troche sie zbulwersowal,a le jak mu wytlumaczylam o co chodzi to sie uspokoil i pojechalismy do urzedu

a co do Twoich uczuc .... zawsze tak jest, ze kogos po jakims czasie sie "wybiela", zapomina o jego zlych uczynkach, o tym jak wtedy sie czulysmy ...... no tak jest, gorzej jak sie to samo powtorzy, wtedy sie jest bardzo zawiedzionym :/ Bylas u lekarza z tymi odchodami pologowymi?
Kiedys ktoras z Was pytala czemu nie chcemy dac szansy swoim exom - wlasnie mi sie przypomnialo ;-) a wiec, moj ex mnie zostawil jak bylam w 2 miesiacu ciazy, pozniej sie nie interesowal tylko sie wkurzal, ze nic mu niemowie o badaniach itp w 5 miesiacu chcial wrocic, wiec dalam mu szanse, bylismy razem 2 tygodnie, powiedzial, ze mnie nie kocha a chcial byc ze mna, zeby Nikosiowi rodzine stworzyc. Wtedy juz powiedzialam mu, zeby wszystko dobrze przemyslal, bo wiecej mu szansy nie dam....... widocznie dobrze przemyslal, skoro nie jestesmy razem. Powiedzialam, ze szansy mu nie dam i nie dalam. Wierze, ze jeszcze kogos znajde, w koncu jeszcze nie jestem taka stara
Carla jak Malutka? spi czy probujesz ja przetrzymac? ja nie mam podgrzewacza, ale kiedys mialam jeden na oku i wlasnie chyba z 50 zl kosztowal
GDZIE SA NASZE CIEZAROWECZKI??????!!!!!!