Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie mam zdania co do tego, które jedzenie lepsze, bo przez ponad pół roku dawałam słoiki. Też mi się wydaje, że jak sama robię jedzenie dla dziecka, to nie jest tak, że dokładnie wiem, co jest w środku. Wiem, bo sama kupuję, ale już z jakiego źródła pochodzą składniki, to nigdy nie wiadomo. Chyba, ze kupowałoby się w sklepie ekologicznym, ale ja akurat warzywa i owoce kupuję na bazarze.mój maciek ma alergii i dr kazała mi dawać tylko słoiczki. mówiła, że w tych warzywach co kupujemy to sama chemia jest i lepiej nie podawać ich dziecku. i do roku na samych słoikach lecieć.
Naprawdę? A mi się właśnie po zdjęciach wydawało, że Kubuś coraz bardziej do Ciebie podobnymoj kubus tez czysty ojciec i co takie mial biedak watpliwosci;to sa debile,ktorzy nie umieja pogodzic sie z rzeczywistoscia![]()
Ale w sumie musiałabym też zobaczyć Twojego exa, żeby porównać.Zgadzam się, też o tym ostatnio pomyślałam ;-)Jednak różnorodność słoików jest ogromna. Jest dużo różnych warzyw i owoców, które nie zawsze łatwo znaleźć w sklepie o każdej porze roku. No ale kupiłam fajny blender boscha, więc już postanowiłam, że będę robić sama jedzenie. Dziś Kubulek miał banany na mleku, a potem mięsko z brokułami. Nikoś je 1 słoik na dzień?Bezsenna Ty zrezygnowalas ze sloiczkow a ja zaczelam podawactylko, ze mi Nikos zje 1 sloik na raz, wiec nie wydaje az takiej fortuny na zupki
zaczelam kupowac, bo zauwazylam, ze takie zupki maja wiecej wartosci niz takie robione samemu, szczegolnie dlatego, ze na przyklad dyni teraz nie ma czy kabaczka, a w tych zupkach sa takie warzywa
![]()