reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Carla - no ja wlasnie myslalam nad takim 3 w 1 ale boje sie ze ta gondola na krotko starczy i potem tylko walac sie bedzie niepotrzebna , ostatnio ogladalam Chicco spacerowki z fotelikiem i spodobaly mi sie , bo male sa , latwo zlozyc i do auta wsadzic a fotelik sie przyda na przynajmniej rok , aczkolwiek tu w angli jest sporo tych 3 kolowych tez z fotelikami odrazu , ale zdaje mi sie ciezki jakis nie wiem moze sie myle :-)
a powiedzcie mi , bo mam pomysl na lozeczko tzw " turystyczne" tzn te skladane co jak kojec wyglada , czy uwazacie za dobry pomysl ??? bo ja w sumie dla chlopcow mialam takie tradycyjne i dobrych wspomnien nie mam z nimi .
powiedzcie co sadzicie .

aaaa i Carla tez sie dolaczam do zyczen :-) Nelka z tym kucykiem wyglada prze uroczo :-)

Margolcia ja teraz tez bym wozna 3w1 nie kupilam,mailam taki ale kilka tyg temu kupilam nowa spacerowke bo tamta za ciezka byla. A co do lozeczka turystycznegio to bym chyba tez teraz takie kupila bo o to drewniane maly mi sie bedo obija,podciaqga sie i wstaje na nogi a ze jeszcze dobrej rownowagi nie ma to za jakis czas leci i w nocy tez aby slysze jak obija sie o szczebelki ....mam ochronaniacze ale je zdiejam ze wzgledu na upal aeby bylo bardziej przewienie:)

Fikusek no ja tez tak uwazam , wiesz widzialam tu u siebie Chicco i kohaaci czy jakos tak , spacerowki odrazu z fotelikami , takie leciutkie fajne az milo , a te lozeczko , widzialm takie juz z podatawka do przewijania i ta karuzela z pozytywka , sporo kosztuje ale uznalam ze nie bede zalowac malenstwu niech ma

Fikusek no ja tez tak uwazam , wiesz widzialam tu u siebie Chicco i kohaaci czy jakos tak , spacerowki odrazu z fotelikami , takie leciutkie fajne az milo , a te lozeczko , widzialm takie juz z podatawka do przewijania i ta karuzela z pozytywka , sporo kosztuje ale uznalam ze nie bede zalowac malenstwu niech ma

nie ma co zalowac:) moje lozeczko mimo ze drewniane ale tez bylo b.drogie bo wyslane az ze stanow bo mi sie takie podobaly i posciel do niego,karuzele tez mam ze stanow:) no ale mam tam siostre wiec ona wszystko zalatwila. tu w Pl tez moglam kupic ale za wszytko wyszlo by 1500 zl a tam wyszlo 1000:) no i siostra pokryla koszty w ramach prezentu dla malego:) ale cala ciaze odlkladalam na to lozeczko:) boi nie wiedzialam ze zrbi mi taki prezent

009.jpg008.jpg010.jpg021.jpga tak wyglada moje łóżeczko -kojec.Ma jeszcze do tego przewijak,buda jest zdejmowana i moskitiera.Łózeczko ma jeszcze otwierany bok by starsze dziecko mogla wchodzic samo do niego.Wszystko kupilam za 250 zl z allegro.
No i moja kruszynka ktora potrzebuje złotych pieluch:-D

Rosi o wlasnie takie lozeczko widzialam :) i wlasnie takie chce :) jedynie zastanawiam sie bo z chlopcami majac drewniane mialam problem bo bylo nie stabilne i jak chlopcy stawac zaczeli to byly takie momenty ze lozeczko sie przechylalo i balam sie ze wywruci sie wraz z dzieckiem :(
a chce takie lozeczko ze wzgledu ze bede kursowac miedzy anglia a polska no i napewno wyjazdy nie raz beda :) tutaj koszt takiego lozeczka nowego to 70 funtow wiec okolo 350 zl

U nie w sklepach takie podobne kosztowalo 700 zl,dlatego wzielam na allegro.Łóżeczka ma jeszcze dodatkowo plozy do bujania i przeksztalca sie w kolyske:-).
Jest dosyc glebokie i ma 2 poziomy podwieszania.
A łóżeczko szybko zlozysz,tylko jest jeden problem.Bo trzeba do niego dokupic materacyk.I problem z przewozeniem takiego materaca o wymiarach 120x60.No chyba ze trafisz gdzies skladany materacyk.

reklama
Do góry