Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale z tatusiem........mądrym........Spiralka powoduje wczesne poronienia i nie zapobiega poczeciu.Poprostu zaplodnione jajeczko usowa z macicy i dlatego czesto wystepują krwawienia.Osobiscie nie zdecydowalabym sie na taki sposob "zabezpieczenia" przed ciążą gdyz jak by to nie nazwac to i tak jest to aborcja.
Tabletki tez nie bralam i nie mam zamiaru brac.Ingerencja hormonalana w organizm wlasciewie bez powodu.
Ja stosuje naturalną metode polegajacą na obserwacji organizmu i temperatury.Tzw.kalendarzyk.U mie sprawdzil sie w 100 %.Tylko potrzeba do tego wytrwalosci.
A osobiscie to bym nawet mogla miec juz teraz drugie dziecko.Nie chce by moja coreczka byla jedynaczką.Tylko tak ciezko teraz zaufac komukolwiek.Mimo ze jest ktos taki ale boję sie powtorki z rozrywki.Bo znowu może okazac sie ze to tylko -obiecanki cacanki.Ale dzidziusia to bym chciala juz drugiegoale z tatusiem........mądrym........