reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
czesc mamuski :)
kubus to mowi mama jak talala tak ladnie i wtula mi sie w cycki i dzis juz na cacy sam wstaje z podparciem na nozki i probuje chodzic :) no to teraz sie zacznie,dzis tez ladnie przywandzolil w kaloryfer,tak wariowali z mloda:) mowie wam oczy do okola glowy caly dzien

carla odnosnie jeszcze cycka,dzisiaj na placu zabaw karmilam ja i patrze a tu jeszcze dwie matki karmiace ale bardzo zakryte ,bo ja to sie nie szczypie,cyc na wierzchu:)i od slowa do slowa i one mi mowia ze maja tak uparte dzieciaczki i karmia tylko z jednego cycka na okraglo ,bo tyle sie tam produkuje i wystarczy ,wiec nie wiem
a ja bym sobie tez z checia poszla na koncert dody
gratulacje dla nelci:)
fikusek a daleko mieszkacie od siebie? to jak sie widujecie czesto
to widze ze masz jak ja ,ja nie raz kawy nie wypije bo zawsze cos
adka kubus wcale nie ma smoczka i mala tez nie miala,klopot z glowy nie ma sie co martowic
'kubus pije z lovi albo nie kapka

dzisija kolezanka sciela mi wloski,walnela mi pasmo kolorku pod kolor sukienki,i tak wogole przyjaciolka ubrala mnie cala z gory do dolu,i sie ciesze bo jak bym sie tak odwalic na amen to ja wale
i przjedzie po mnie jutro jakis fajny pan i mam sie czuc jak ksiezniczka,kochanego mam patrnera naprawde,
bede tesknic za moimi szkrabami ale bede sie bawic na calego i mam nadzieje ze troche odspane i odreaguje:))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Katerinka mieskzay od siebie ok 45 km:) takze kawalek jest. No i to on do mnie przyezdza zawsze bo ma swoje auto . A ja jak juz poloze malego spac i moze swobodnie sie z nimspotkac by gdzies wyjsc to juz nei jezdzi zaden bus do niego:D Ale teraz mnie cos denerwuje bop chcialam zadzowni a jest poza zasiegiem!

katerinka milej zabawy , wyszalej sie ile mozesz :-)
carla GRATULUJE to jest cos wyjatkowego :-)
a ja mam dola , nie odezwal sie jeszcze domnie i z jednej strony mi przykro ale tak sobie mysle ze moze to dobrze ... szybciej sie skonczy .... chodz caly czas mam w glowie slowa na dowidzenia " zegnaj moje Słoneczko " ..... chce juz sie od niego uwolnic .... ale kuzwa tak bardzo tesknie .... to normalne ????

katerinka milej zabawy , wyszalej sie ile mozesz :-)
carla GRATULUJE to jest cos wyjatkowego :-)
a ja mam dola , nie odezwal sie jeszcze domnie i z jednej strony mi przykro ale tak sobie mysle ze moze to dobrze ... szybciej sie skonczy .... chodz caly czas mam w glowie slowa na dowidzenia " zegnaj moje Słoneczko " ..... chce juz sie od niego uwolnic .... ale kuzwa tak bardzo tesknie .... to normalne ????
normalne...na poczatku zawsz esie teskni, a czasami i dluzej. Ja szybko zapomnialam o eksie bo akutrat w chiwli rozstania elzalam w szpitalu z zagrozona ciaza iwec martwilam sie malenstwem.

Uważam ze butelka nie ma tu znaczenia a smoczek.Trzeba dobrac odpowiedni ksztalt i rodzaj dla buźki dziecka.Ważny tez jest materiał z czego smoczek jest wykonany.
U mnie sprawdzil sie kauczukowy,bo silikonowego(rzekomo mial byc idealny)to wogule do buzi brac nie chciala bo byl dla niej za twardy.

Uważam ze butelka nie ma tu znaczenia a smoczek.Trzeba dobrac odpowiedni ksztalt i rodzaj dla buźki dziecka.Ważny tez jest materiał z czego smoczek jest wykonany.
U mnie sprawdzil sie kauczukowy,bo silikonowego(rzekomo mial byc idealny)to wogule do buzi brac nie chciala bo byl dla niej za twardy.
nie wszytkie slikonowe sa twarde z lovi sa miekkie:) no ale wlasnie dzieci maja suze wymagania co do smoczkow:) moj np nie pije z tych profilowanych jak ma np nuk. musi buz okragly i tylko z duzym gwintem:)

Adka wlasnie zamiask tkupowac butle nowa mozesz kupic sam smoczek,ja tak robilam,mialam butle z aventu i kupiulam smoczek lovi i pasowal:) pozniej dokupilam i tak butle zeby bylo i na picie:)

reklama
Do góry