reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Dzwoniła do mnie zapłakana Karola (ta od działki, to z nią praktycznie codziennie się widuję razem z jej facetem i M). No i ma dzwonić, bo mam pomóc jej przewieźć rzeczy od Marcina... 8 lat... Ona jest bardzo twarda, pierwszy raz słyszałam jak płacze. Ona ogólnie nie żali się, nie mówi co ją boli, ale jest kochana i dobra dziewczyna. A Marcin od roku nie pracuje, pracy nie szuka bo mu się nie opłaca bo na opiekunkę robić nie będzie... Ehhh, ja wiem że jemu się nie chce po prostu. A Karola pracuje i w domu robi... A on ją jak psa jedzie o wszystko, i to przy nas... Nastąpiło to, co było nieuniknione...

reklama
Hej Laseczki :-)
ja juz w domku w Polsce z moim skarbami :-) jak ja sie ciesze to szok , Damianek non stop przymnie nawet na lotnisko z babcia przyjechali by tylko mnie juz zobaczyc . Kocham te swoje rozrabiaki i jak ja za nimi tesknilam .
Carla a moze za duzo o tym myslisz i tak sie dzieje , czasem psychika plata figle i powoduje takie a nie inne rzeczy . pozatym wiem ze to jest jakis komfort , ale jesli to nie uniknione to stanie sie , a piersiami tzn wielkoscia nie przejmuj sie zejdzie i unormuje sie .
Postaram sie pisac , ale musze nacieszyc sie chlopcami wiec zajmuje sie nimi .... trzymajcie sie :*

Czesc mamuski,dla mnie doba za krotka a jakos ciezko teraz,pracy fulbo jakies zlecenia,kubus dokazuje,dziasla spuchniete na amen,co chwile kupa,wchodzi wszedzie i sie podnosci,wszystko wcina co ma pod reka a mi juz uszy wiedna od slowa mama,powtarza je jak katarynka:)

margolcia no to super:) bawcie sie dobrze
'carla ja tez tak mam z tym cycem:)ale olac to ,nic nie zrobisz:) ja pokarm mam,na sobote troche siagne ile sie da i w pogotowiu czeka bebiko w razie co,zobaczymy
a z kolezanka ciezko pewnie jej ale ja po 8,5 roku w mgnieniu oka spakowalam caly moj bagaz i nie bylo mnie i nie zaluje,nie raz szkoda tego sie co ma,tych chwil ale nie raz jak widac warto podjac krok do przodu:)

a moj ex dostal porzadne baty od paru kolesi:) dzisiaj sie dowiedzialam ale wcale go nie zaluje,palant i tyle:) ale chumoru sobie psuc nie bede,bo juz za dwa dni wesele i bede szalec:)

katerinka moj mlody taki sam sie robi:) dziasla napuchniete ,wejdzie wszedzie gdzie akurat mu nie wolno i w kolko mama mama:D ciekawie czy chociaz siwadomnie to mowi:) marudzic tez teraz duzo marudzi ,pewnie wina zebow. Dzis popolodniowa drzemka jego trwala 15 min i wyspany,a ja doslownie padalam na ryj:D Masz racje ze nie ma co soebie nastroju psoc przed weselem:) bawa sie dobrze:) wybaw sie za wszystkie czasy:)

DOCZEKAŁAM SIĘ PIERWSZEGO MAMA :D
Wczoraj powiedziała 2 razy, ale nikt mi nie wierzył, a dziś przy koledze gadała i nawet nagrałam filmik z idealnym MAMA :) Nie mamamamammam tylko MAMA :) Później gadała ciągle mamamama, ale w końcu usłyszałam te najpiękniejsze słowo :) Ale jestem z niej dumna :)

DOCZEKAŁAM SIĘ PIERWSZEGO MAMA :D
Wczoraj powiedziała 2 razy, ale nikt mi nie wierzył, a dziś przy koledze gadała i nawet nagrałam filmik z idealnym MAMA :) Nie mamamamammam tylko MAMA :) Później gadała ciągle mamamama, ale w końcu usłyszałam te najpiękniejsze słowo :) Ale jestem z niej dumna :)
gartulacje:) no to Nelcia mamie niespodzianke zrobila:)
moj juz mowi co raz czesciej:)

Fikusek dziękuję :) Niespodzianka była, ale ja ją od jakiegoś czasu męczę i wczoraj leży na przewijaku, ja do niej nooo powiedź mama, a ona MA MA :) Żebym się w końcu odczepiła ;) Ale się cieszę :)

A tu wszystkie wymiotło??

Carlaa no jakos cicho sie zrobilo:( my mamy jutro u siebie festyn:) i po jutrze tez i doda ma byc:) no nie przepadam za nia ale z chec ia koncert zobacze:)

Fikusek Doda była ostatnio w Karpaczu, koleżanka pojachała. Była garstka ludzi, i wiesz co?? Doda dała świetny koncert, spiewała ponad godzinę i nie przeszkadzało jej to, że mało osób przyszło. Więc pewnie warto zobaczyć :) A my jutro do Szklarskiej Poręby skoczymy na rynnę, albo do Świeradowa...

reklama
Carlaa czyli malka wycieczke bedziecie miec:) kurcze ja juz od jakioegos czasu sie z J nie widzialam i tk tesknie ze szok...ale mialam ostatnio za duzo na glowie,gosci i w ogole i nie mialam czasu dla niego:(

Do góry