reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Adka Nela też butli nie chciała, a mam nuka 2 rodzaje i tomee tipee czy jakos tak. No i najlepiej zacznij dawać Lili butlę podczas nocnego karmienia, jak jest zaspana. Ja tak nauczyłam Nelkę, bo za cholerę nie chciała bebiko, a teraz nie mam problemu. I jej najlepiej się pije z tej butli TT, ma taki smoczek jak sutek :) Uważam że jest super. A jakie mleko podajesz?? Może jej nie smakuje. Ja różnych próbowałam, i bebiko najlepiej posmakowało.
Katerinka baw się dobrze :)
Ravenalka Wy też :)

reklama
Adka to moze sok jej nie smakuje ,moj nie pil jak po prostu mu nie smakowalo:) sproboj mleczka moze od razu pojdzie:)

jak dziewczyny po weselichu?:)

Adka ja Neli soczek, herbatkę czy wodę daję z butelki Nuk first choice, a mleko z TT. Spróbuj jej na śpiocha dać mleko np. bebiko, ono jest dobre w smaku, może załapie. A zresztą te cyckowe wolą zazwyczaj cyca zamiast soczku :)

CZESC MAMUSKI:)
no ja sie wybawilam za wszystkie czasy,dzwonilam do domku ,kubus nawet byl grzeczny ale jak uslyszlama w sluchawce jak plakal i mama mama to chcialam wracac ale mama mowi baw sie jak masz i przestan dzwonic:) a mala mowi baw sie dobrze i sie nie martw,poradzimy sobie z kubusiem,przeciez jestesmy dorodli hahaha
a wesele? REWELACJA:)))))) wrocialam dzisiaj o 6,30:) tancowalam od poczaktu do konca.i w szpilach,pilam,jadlam ,wyroznialam sie troche z tlumu :) ale to nic .czulam sie super dobrze wygladajac,zlapalam nawet welon,jaja byly,moim panem mlodym byl uwaga 18 letni pan:) naprawde bawilam sie super,kolega gral w zespole,co chwile puszczal jakie piosenki chcialam,a wiec tanczylam od kaczuszek po twista,moj partner wymiekal :) a ja dalej tanczylam,normalnie nie moglam przestac :))))))))))))))))i nazwali mnie na weselu spidi :) nikt nie mial tyle energi:) wirowalam po parkiecie jak pochodnia:)ale co tam,po takim czasie wyszlam z domu,zadne widoki mnie nie wzruszaly,malzenstwa sie klocily a ja bylam szczesliwa ze jestem sama i swietnie sie bawie z partnerem:))) chcialam wrzucic fotke ale aparat sie zepsul:)
a teraz do lozeczka bo padam na pyszczek ale bylo warto

katerinka super ze sie wybawilas:) bylas krolowa parkietu:) ja jak ostatnio welon zlapalam to muszke zlapam 7 latek:D:D a wesele bylo ze 2 lata temu:D

ravenalka katerinka jak sie bawilyscie?? pochwalcie sie :))

ravenalka zdjecie z avatara sueperanckie.... ale Majeczka do Ciebie podobna
Oczy ma po ojcu, nawet kolor, ale chyba i tak większość mi mówi, że podobna jest do mnie. Twoja Martynka też mała mamusia, z tego co pamiętam, jak wrzucałaś tu zdjęcia z chrzcin :-)

jak dziewczyny po weselichu?:)
Radośnie, aczkolwiek wesele z dzieckiem to trochę umęczenie, tym bardziej, że pierwszego dnia dla Majki to wszystko było nowe, za głośno, była przemęczona, bo mi nie zasnęła w dzień i dopóki nie odwiozłam jej do prababci do spania, to cały czas u mnie na rękach. Wczoraj już wiedziała co ją czeka, już sama się bawiła z dziećmi, goniła balony i balowała z dziadkiem :-) Ogólnie tak dawno nigdzie nie byłam, że nawet gdyby było do d*py, to by mi się podobało :p ale nie było, nawet spotkałam moją koleżankę z podstawówki, wesele udane, pomimo, że byłam kierowcą, i że byłam sama :-)

zadne widoki mnie nie wzruszaly,malzenstwa sie klocily a ja bylam szczesliwa ze jestem sama
naprzeciw mnie siedziały dwa małżeństwa, jedno od samego początku się kłóciło, drugie zaczęło później, a mnie się chciało z nich aż śmiać :-)

ravenalka super ze sie tez dobrze bawilas:)

u nas nie koniec zabawy,jedziemy z para mloda i znajomymi z wesela pod domek nad jezioro,zabieramy dziecmi:)

anowi BUZKA WIELKA I WIELKIE DZIEKUJE WIESZ ZA CO:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
FIKUSEK no to tez fajnie mialas:) taki mlody:)

reklama
Do góry