reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Ja jak będę jeszcze kiedyś w ciąży to z byle czym na izbę przyjęć będę jeździła. Olałam delikatne skurcze w 36 tc, a okazało się że rodzę... 2 godziny siedziałam w domu, ledwo dojechałam do szpitala i mała już była :) Tak więc mam nadzieję że Margolcia jesteś w szpitalu.

Ja jak będę jeszcze kiedyś w ciąży to z byle czym na izbę przyjęć będę jeździła. Olałam delikatne skurcze w 36 tc, a okazało się że rodzę... 2 godziny siedziałam w domu, ledwo dojechałam do szpitala i mała już była :) Tak więc mam nadzieję że Margolcia jesteś w szpitalu.
ja wlasnie teraz tak latalam w ciazy i dzieki temu donosilam bo szyjlka mi sie skraala,wlasnie jak mialam takie bole.

hej dziewczyny
malina witaj na forum,super nastawienie chociaz hormony bazuja nie zle w ciazy ale oby tak dalej:)
margolcia ja taki brzuch mialam na okraglo i skurcze i bylam w szpitalu i nie ma co ryzykowac,daj znac co i jak wrocisz
orchidea ja bylam dzisiaj z dziecmi w mcdonaldzie i bylo tam plastikowe krzeselko I WIESZ CO kubus siedzial 5 minut i juz byl bunt bo tylko chce teraz na czworakach albo przy czyms kroki stawia,zastanow sie dobrze,czas leci a szkoda kasy na jakies drogie,
ja malemu nawet sliniakia nie zakladam a pelno lezy

zrobilam dzisiaj malemu rybke sole ,zjadl z ziemniakami i warzywkami,obalil miske i jeszcze chcial,na parze cos pysznego :)

a jutro sie zaczyna,na 11 mam z mala rozpoczecie roku szkolnego:) a pamietam jak dzisiaj jak jechalam do szpitala do porodu:)

Byłam juz i wrócilam .....
malenstwo rozwija sie prawidlowo wazy 636 g :-) ale jest zamale by przezyc jak powiedzial lekarz ..... musze lezec i przestac brac do bani wszystko inaczej strace co mam :-( opieprzyl mnie ze kto to widzial zeby sie doprowadzic do skurczy w 22 tc .... wszystko na bok i lezenie w lozku .... no i kupa leków :-(

Margolcia - trzymaj się dzielnie, ja ze stresu miałam już skurcze w 20 tc :( trafiłam do szpitala tam leżałam a późnieij w domku do końca ciąży :( mogłam tylko do WC wstawać. Jakie leki dostałaś?? dużo pij, mało się ruszaj i leż najczęśćiej na prawym boku - tak mi kazali w szpitalu to podobno bardzo wycisza skurcze

Byłam juz i wrócilam .....
malenstwo rozwija sie prawidlowo wazy 636 g :-) ale jest zamale by przezyc jak powiedzial lekarz ..... musze lezec i przestac brac do bani wszystko inaczej strace co mam :-( opieprzyl mnie ze kto to widzial zeby sie doprowadzic do skurczy w 22 tc .... wszystko na bok i lezenie w lozku .... no i kupa leków :-(
trzymaj sie dzielnie kochana ja z tego samego powodu musialam lezec w ciazy i tez na lekach.

z leków dostalam Asmag (magnez) , nospe i czopki przeciwbólowe dicloberl .... no i lezenie ... w karcie ciazy wielkimi literami z wykrzyknikiem napisal mi ze mam prowadzic oszczedzajacy tryb zycia .... pojechalam z mamą i powiedzial jej ze ... teraz to ona musi sie zajac chlopcami i byc kochana babcia .... bo inaczej nie doczekamy sie kolejnego a jesli sie uda to wytlmaczyl ze zycie z wczesniakiem jest duzo trudniejsze jak donoszenie ciazy .... boshhh nawet nie sadzilam ze nerwy tyle moga zrobic zlego .... musze przestac brac do bani .
Jak pojechalam do szpitala napisalam panu K ze musze sie tam znalezdz , chyba nie bardzo do niego dotarlo co sie stalo .... jak juz wyszlam to sie obudzil i zaczol wypytywac czy wszystko ok i jak sie czuje ..... dzis juz od rana pyta i chce wiedziec jak sie czuje ....

reklama
Margolcia - a dlaczego lekarz nie dał ci nic na skurcze?? ja brałam cordafen. No-spa, i magnez za dużo nie pomogą przy przed wczesnych skurczach :(

Do góry