Orchidea22
Mama Johnyslawa ;]
1 km dalej...ale sama nie dam rady..oplaty mnie zjedza...gaz prad woda itd...a mam 400 zl alimentow... beznadzieja..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to rzeczywiscie nie ciekawie.1 km dalej...ale sama nie dam rady..oplaty mnie zjedza...gaz prad woda itd...a mam 400 zl alimentow... beznadzieja..![]()

Orchidea ja mam tak samo, tylko że czasem jest gadka od ojca że siedzę i nic nie robię, że z taką mordą to ja pracy nie znajdę, że będę wiecznie na jego utrzymaniu, a jak wychodzę wieczorem to zaraz będę "głupoty" robiła, a on ma już jedno małe dziecko na utrzymaniu. A za jakiś czas mówi- ty przecież masz pracę, wychowujesz dziecko, dom na głowie bla bla bla... I o co chodzi?? Ale on mi Neli nie zabiera, raz ją wziął do swojej kobiety bo mu jazdę zrobiłam. Mam go czasem serdecznie dosyć, ale wyprowadzka zupełnie się nie opłaca więc wytrzymuję... I wkurza mnie to, że ja przecież mam pieniądze jeszcze 6 miesięcy, a jakbym do pracy poszła to na czysto by mi tyle nie zostało, więc wolę z małą być, ale tata tego nie widzi...
A ja poszłam z Karolą na balecikZrobiłyśmy Johnny Walkera u niej, a na miejscu chyba z 4 takie drinki... O jej, ale miałam fazę
Już zapomniałam jakie to okropne uczucie, ale fason trzymałam do końca
Wróciłyśmy przed 4 do domu, a po 7 mała mnie obudziła.... No i teraz padam, ale warto było, normalnie królowe parkietu
Bawiłam się cudownie, tego mi trzeba było
![]()
Tylko zagiol mnie tekstem cos tam wyszlo ze chcialby sie ze mna przespac..no super
faceci... Ale bylo swietnie narabalam w sumie nie az tak tylko za duzo mieszalam a to wodka a to piwo potem whisky itd rzygalam 2 dni ale wspomnienia jakieeeeeeeeeeeee heheheh:-)mialysmy branie jak mlode siksy
Poczulam sie znowu piekna mloda i szalona:-)jak kiedys 

.Nalezy wam sie to wszystko za "nieudane" życie
dopokąd młode jestescie