reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Adilea masz cudowna coreczke, mala wyglada super.

Chyba nie moge sie doczekac mojego malenstwa i moze bym w koncu zapomniala o tych cierpieniach..
Pozdrawiam Was

reklama
AdiLea naprawde jest sliczna, szczegolnie na tym zdjeciu na ktorym ziewa. Ja to generalnie nie umiem sie rozczulac nad maluchami, i nie uwazam wszystkich za ladne, sliczne itp ale twoja jest naprawde slodka. A jak tam wasze samopoczucie? Jakies pierwsze problemy wychowawcze? Jak sobie radzisz?

Ja dzisiaj wozki bylam ogladac, eh nie jest to takie latwe. Niby duzy wybor, a jak przychodzi co do czego to zostaje kilka modeli, z ktorych nic mi jakos za specjalnie nie lezy. Eh,

AdiLea ja wlasnie dzisiaj wstepnie Mura 3 wybralam, bo mi sie trojkolowce podobaja. Fakt drogi, gdybym ja musiala go sama kupic, na pewno wybralabym inny, bo cena bardzo wysoka.
A poza tym jakos mnie strasznie teraz brzuch boli, jakby w srodku mi sie cos nadrywalo. Mam nadzieje ze wszystko jest ok.

Kabaretka fajnie że myślisz już o takich sprawach jak wózek- ja na razie przez swoją głupią sytuację życiową nie mam siły żeby myśleć o jakiejkolwiek wyprawce. Nie kupiłam dla małego jeszcze nawet żadnej pierdółki...
Co tu dziś taka cisza zapanowała, wszyscy się niedzielą delektują czy jak?

Mysle planuje i dzieki temu jakos zyje i ciesze sie ta ciaza. Ja musze miec jakas zajawke, jakies zajecie, by nie popasc w depresje, wiec czytam oceniam porownuje. A ciuszki zaczne kupowac po wtorku, jak sie dowiem czy chlopiec czy dziewczynka. Nie moge sie doczekac.

Witajcie :-).Sorki że się tyle nie odzywałam,ale zmęczona byłam po szkole i po egzaminach,ale na szczęście wszystko już zaliczyłam :-)

AdiLea Hania wygląda prześlicznie :-),jest taka malutka i słodziutka,jak się na nią patrzę to nie mogę doczekać się już swojej kruszynki .

Judyta 30 Asuzana witam :-) mam nadzieję że to forum da wam tyle co mnie :-)

A co do zakupów,to ja już kupiłam jedne śpioszki i koszulkę :-) nie mogłam się powstrzymać :-). A teraz w czwartek mam wizytę i usg,mam nadzieję że uda się poznać płeć.Jeżeli tak to w piątek i w sobotę wybieram się na zakupy :-).
Jak tam wasze samopoczucie dziewczyny? U mnie w miarę dobrze :-)

Hej Milkada! Dlugo cie nie bylo, tak sadzilam ze masz egzaminy - eh sesja. Ja mam USG jutro, mam taka wewnetrznie silna nadzieje ze maluszek pokaze co kryje. Mam przeczucie ze chlopak, ale w glebi duszy wolalabym chyba dziewczynke. Jakos tak latwiej (mi sie wydaje) wychowac.

A ja dzisiaj w nocy spac nie moglam. Ciezko zasnac mi bylo, obudzilam sie w nocy 4 razy i wczesnie z rana juz oczy szeroko otwarte. Wogle wkurza mnie bo (tak jak kiedys wspominalam) mialam bardzo wyraziste sny w wiekszosci o ciazy, porodzie itp. A teraz sni mi sie ON, ojciec mojego dziecka. A przez to mysle o nim w dzien. Mowie wam, on mnie nawiedza w nocy i meczy. Dran!

kabaretka nie wiem czemu tego wcześniej nie napisałam,ale też śnił mi się dzisiaj On :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,staram się o nim nie myśleć i nawet mi to wychodzi,ale po takiej nocy nie da się nie myśleć !!! Śniło mi się że zastałam go w łóżku z obecna koleżanka ze szkoły :confused:,masakra bo tą dziewczynę bardzo lubię :no: . No i teraz nie mogę przestać o nim myśleć :dry:.

reklama
Witajcie Mamusie!! moze mnie nie pamiętacie, bo pisałam parę słów jakoś na początku mojej ciąży, a teraz już jest 33 tydzień - jejka, jak ten czas leci; nie pisałam tutaj, bo.... w sumie można powiedziec, że nie byłam w stanie: nie dość, że zostałam sama z ciążą, to jeszcze straciłam swoją pracę - swoje marzenie; cóż, nie raz myślałam, ze przez to dziecko wszystko trace :( teraz jest już lepiej - chyba zaczęłam kochać to dziecko; Kabaretka - ja od samego początku miałam przeczucie i nadzieję, ze będzie dziewczynka - tez mi sie wydaje, ze łatwiej samotnej mamie chować dziewczynke; niestety mój Maluszek dość szybko mnie "rozczarował" - pokazał, co kryje między nózkami i to w taki sposób, że nie było żadnych wątpliwość; i za każdym razem na usg pokazuje "co ma" - siusiaka; ja na początku stycznia pokupowałam większość rzeczy, pozostały jeszcze jakieś drobiazgi, które i tak nadwątlą mój i tak kiepski budżet;
chciałabym Wam dziewczyny bardzo podziekowac, bo mimo, ze nie pisałam, to czytanie Waszych postów pomogło mi; oczywiście nie od razu, ale Wy i czas leczycie mnie z każdego "doła"; zdaje sobie sprawe z wielu problemów, które mnie jeszcze czekają, ale mam nadzieję, że DAMY RADĘ;
Mam do Was pytanko - czy myślicie jakie nazwisko będzie nosiło Wasze dziecko?? bo tata mojego chce je uznać, ale chyba nie chcę, żeby dziecko nosiło jego nazwisko - ot tak, nie zasłużył na to;
jeszcze raz pozdrawiam i trzymajcie się Wy i Wasze maluszki;

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry