reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ostatnia edycja:
ja kochana kupilam łóżeczko z pozytywka , wibracja i swiatelkiem no i moskiteria na ktore zabawki sa ... w kolorze fioletowym z misiem

ŁÓŻECZKO KOJEC ARTI DE LUXE PRZEWIJAK ŚLICZNE (1281751242) - Aukcje internetowe Allegro

znalazlam koleny prezent dla KAjetana :D co myslicie ???

TABLICE IMIENNE REJESTRACYJNE Wózek Każde imię! (1277213168) - Aukcje internetowe Allegro

Mam prawie takie samo łóżeczko.Ale powiem ci ze przewijak jest do d***.Nie jest usztywniany,zbyt delikatny i malutki.Dziecko na w nim sie zapada wgłąb i nie mozna przewinac malucha.A reszt jest świetna i jestem baaaardzo zadowolona.

A ja juz kolejnego bym mogla miec:)) i tez dziewczynke:))Maży mi sie 3 dzieci:))wiec musze sie spieszyc,hehehehe

A moja mama stwiedzila niedawno ze chyba sie nacpalam bo powiedzialam ze bym mogla miec 3 dzieci z roznymi facetami i od kazdego alimenty dostawac.I że bym mogla życ sobie spokojnie.Hehehehehe.Żartowalam a ona wziela na powaznie:)

reklama
A ja juz kolejnego bym mogla miec:)) i tez dziewczynke:))Maży mi sie 3 dzieci:))wiec musze sie spieszyc,hehehehe

A moja mama stwiedzila niedawno ze chyba sie nacpalam bo powiedzialam ze bym mogla miec 3 dzieci z roznymi facetami i od kazdego alimenty dostawac.I że bym mogla życ sobie spokojnie.Hehehehehe.Żartowalam a ona wziela na powaznie:)

kiedys tez chcialam 3 a teraz najparwdopodobniej tylko Alanek bedzie:) no ale nigdy nic nie wiadomo,moze za kilka lat sie zdecyduje:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry