Orchidea22
Mama Johnyslawa ;]
HIT KOLEJKA EDUKACYJNA NA KÓŁKACH-UCZY i ROZWIJA (1288489613) - Aukcje internetowe Allegro Myslicie ze moge juz to Johnowi kupic? czy strata kasy i poczekac z tym na pozniej;>?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mozesz kupic pewnie , jesli nie pojmie to napewno bedzie dobe za miesiac czy dwa , dzieci intelektualnie szybko dorastaja ....HIT KOLEJKA EDUKACYJNA NA KÓŁKACH-UCZY i ROZWIJA (1288489613) - Aukcje internetowe Allegro Myslicie ze moge juz to Johnowi kupic? czy strata kasy i poczekac z tym na pozniej;>?![]()
kupuj kupujHIT KOLEJKA EDUKACYJNA NA KÓŁKACH-UCZY i ROZWIJA (1288489613) - Aukcje internetowe Allegro Myslicie ze moge juz to Johnowi kupic? czy strata kasy i poczekac z tym na pozniej;>?![]()
ja kochana kupilam łóżeczko z pozytywka , wibracja i swiatelkiem no i moskiteria na ktore zabawki sa ... w kolorze fioletowym z misiemoby jak najczęściej
Ja właśnie sobie poszukuję karuzeli nad łóżeczko![]()
ja kochana kupilam łóżeczko z pozytywka , wibracja i swiatelkiem no i moskiteria na ktore zabawki sa ... w kolorze fioletowym z misiem
ŁÓŻECZKO KOJEC ARTI DE LUXE PRZEWIJAK ŚLICZNE (1281751242) - Aukcje internetowe Allegro
znalazlam koleny prezent dla KAjetanaco myslicie ???
TABLICE IMIENNE REJESTRACYJNE Wózek Każde imię! (1277213168) - Aukcje internetowe Allegro
ja jak bede miala kolejnego malucha to tez kupuje takie lozeczkoMam prawie takie samo łóżeczko.Ale powiem ci ze przewijak jest do d***.Nie jest usztywniany,zbyt delikatny i malutki.Dziecko na w nim sie zapada wgłąb i nie mozna przewinac malucha.A reszt jest świetna i jestem baaaardzo zadowolona.
A ja juz kolejnego bym mogla miec) i tez dziewczynke
)Maży mi sie 3 dzieci
)wiec musze sie spieszyc,hehehehe
A moja mama stwiedzila niedawno ze chyba sie nacpalam bo powiedzialam ze bym mogla miec 3 dzieci z roznymi facetami i od kazdego alimenty dostawac.I że bym mogla życ sobie spokojnie.Hehehehehe.Żartowalam a ona wziela na powaznie![]()