Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jest umowa notarialna i aby była w mocy prawnej sąd musi nadać klauzurę wykonywalności, to pismo trzeba wysłać lub złożyć do sądu.
Candy,to twoj ex albo nie wie co go czeka albo jest nadziany
Bo skoro nie chce umowy notarialnej tylko woli sąd.To bedzie mial znacznie wieksze koszta.Pisalas ze umowa notarialna to 50 zl,i mialby z glowy a tak to poniesie koszty sadowe i jak wezmie adwokata to mu sie zwiekszą.
Moj poniosl wszystkich oplatsądowych lacznie z adwokatami 3 tys,do tego doszly mu aktualnie oplaty komornicze 150 zl miesiecznie za to ze sciagaja od niego.
Oj nie mysla ci faceci ,nie mysla.
Candy,to twoj ex albo nie wie co go czeka albo jest nadziany
Bo skoro nie chce umowy notarialnej tylko woli sąd.To bedzie mial znacznie wieksze koszta.Pisalas ze umowa notarialna to 50 zl,i mialby z glowy a tak to poniesie koszty sadowe i jak wezmie adwokata to mu sie zwiekszą.
Moj poniosl wszystkich oplatsądowych lacznie z adwokatami 3 tys,do tego doszly mu aktualnie oplaty komornicze 150 zl miesiecznie za to ze sciagaja od niego.
Oj nie mysla ci faceci ,nie mysla.

powiedziałam mu potem, to czemu teraz chcesz się dogadać za plecami ? boisz się prawdy czy kosztów ?Chciałabym się z Wami podzielić sprawą, która dzisiaj sprawiła mi wiele przykrości. Sms.y od mojego byłego partnera : 'Ja widze ze masz zero tolerancji. Nie powinnas miec dziecka bo jak tak bedziesz je traktowac to szybko sie powiesi.' , 'Haha wypierdalaj do sebastianka. A o dziecko powalczymy w sadzie bo Ty nie powinnas byc matka' , '******* sie. To nawet pewnie nie moje dziecko.' . Nie bede ukrywac, ze sie po prostu rozpłakałam. Dodam, że On ma wyrok w zawieszeniu za ćpanie i posiadanie. Pracuje na czarno. Więc prosze bardzo możemy iść do sądu.
Olej jego smsy,a najlepiej zmien numer.Teraz potrzebujesz spokoju i skupienia sie na dziecku bo to ono jest najwazniejsze.I nie denerwuj sie bo to szkodzi maleństwu.
Jesli moge ci doradzic,to nie strasz go zawczasu sądem.Niech nie wie co go czeka.Straszenie nic nie da a nwet wzbudzi jego agresje.Jestes na poczatku ciązy wiec jeszcze wiele miesiecy przed toba i moze sytuacja ulec zmianie.Zrobisz swoje jak maluch sie urodzi.
Olej jego smsy,a najlepiej zmien numer.Teraz potrzebujesz spokoju i skupienia sie na dziecku bo to ono jest najwazniejsze.I nie denerwuj sie bo to szkodzi maleństwu.
Jesli moge ci doradzic,to nie strasz go zawczasu sądem.Niech nie wie co go czeka.Straszenie nic nie da a nwet wzbudzi jego agresje.Jestes na poczatku ciązy wiec jeszcze wiele miesiecy przed toba i moze sytuacja ulec zmianie.Zrobisz swoje jak maluch sie urodzi.