fikusek1988
Mama Alanka:)
Trzymam kciuki za Ciebie.![]()
dzikuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki za Ciebie.![]()
dzikujemam nadzieje ze ruszy
jakis czas temu poszlo troszke,...teraz przerwa byla i mam nadzieje ze dalej waga w dol bedzie leciala
niestety nie pilnowalam sie to teraz musze sie meczyc
![]()
Najgorzej zacząć, potem jak się przyzwyczaisz to będzie z górki.. Masz mocną motywację, która w chwilach słabości będzię Cię motywować ? I znaje sobie sprawe, że przy opiece Alankiem, zapomniałaś o sobie i zmieniły się priorytety.
no ambitny ale ja jestem zawzieta wiec mysle ze moze sie udacfikusek ambitny cel sobie postawilas - ja nie moge zrzucic pieciuI tez spodnie czekaja, takie sliczne sobie kiedys kupilam...I pochodzilam 3 miesiace
ravenalka oj jaka ona juz rozgadana, kiedy moja bedzie tak slicznie mowic?![]()
A kiedy uczylas nocnika i jak? Bo u nas jakos ciezko idzie...Tylko wysadza owieczke, albo krzyczy "weee" jak juz robi wlasnie, ale to tez musi byc bez pampersa zeby zauwazyla![]()
charlene przecież Sara też bardzo ładnie mówi, zacznie Ci szybciej nawijać w obu językach, niż się zorientujeszravenalka oj jaka ona juz rozgadana, kiedy moja bedzie tak slicznie mowic?![]()
A kiedy uczylas nocnika i jak? Bo u nas jakos ciezko idzie...Tylko wysadza owieczke, albo krzyczy "weee" jak juz robi wlasnie, ale to tez musi byc bez pampersa zeby zauwazyla![]()
a tak w ogole to super, ze sie tak razem obiadkujecie, zajmujecie Nelka itp. bo wlasnie takie proste rzeczy tworza ten niepowtarzalny mily klimat jaki pownien miec kazdy zwiazek