Orchidea22
Mama Johnyslawa ;]
Orchidea tak bylam dzisiaj na spacerze i myslalam sobie o Tobie hehe, tzn o tym, ze Ty mowisz w MOPS-ie, ze dostajesz alimenty na reke... Ty nie podawalas ojca, prawda ? Dziewczyno, Ty nie mow o tym !! Moga Ci zrobic afere, ze celowo nie podalas ojca, zeby dostawac dla samotnej matki itd, nie mow o tym nikomu, bo nie musisz, nikt nie bedzie tego od Ciebie wymagal, wiec dla swojego dobra nie odzywaj sie nic na ten temat
No dobra ale co..pisalam wczesniej a teraz mam nagle napisac ze nic nie dostaje?To chyba teraz by mi afere zrobila... zmniejszylam te kwote z 400 do 200 bo oni doliczaja to jako moj dochod..I z tego tam wychodzi ile kasy moga mi dac maksymalnie...
A ja wogole jestem mega choraa
Kurcze zastanawiam sie nad szczepionka przeciw grypie...ale dla malego oczywiscie..ktoras z Was szczepila?warto?ile to kosztuje?
Wiecie co..dostalam nietypowa propozycje..w sumie juz ja slyszalam od pol roku..chce zebym startowala w wyborach na soltysa
(prosze ze smiechu nie opluc monitora) .. no bo ja jestem kontaktowa wygadana itd... Zaczelo sie od tego ze zalatwilam jak pracowalam w administracji zapory predkosciowe u nas na drodze soiedlowej..potem prawidlowe oznakowanie..i chodzilam zbieralam podpisy..i ludzie do mnie ze ja powinnam startowac anie nasza stara soltysowa ktora nic nie robi..totalnie nic..No i bylam tam na zebraniu itd i mnie tez tam namawiali..ja mowie tak..kadencja 4 lata..kasa z podatkow..(grosze
Ostatnia edycja:
.Przepisala mi te 6 puszek na zapas bo ewa za prawie 3 tyg skonczy rok i bedzie trzeba kupowac za 20 zl:-(.