Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie mam w akcie ojca wpisanego wiec jestem samotna matka....te baby jakies chyba niedoinformowane albo jakies dzieci swoich "kolezanek" chca upchac na te miejsca...no naprawde one jakies nienormalne:/Dziewczyny ale ja właśnie z dyrektorką rozmawiałam i z dwoma kobietami z sekretariatu, sąsiadka miała być takim wsparciem. No i to są słowa dyrektorki!! Opisałam wszystko jak należy i tak mi odpowiedziały jak napisałam. To jakaś paranoja do cholery jasnej!! Ja im jedno, a one drugie.
Ja mam zasądzone od dnia urodzenia. Tylko czeka mnie fundusz o ile uda mi się go załatwić.U mnie np.zasadzono alimenty od dnia wplyniecia wniosku a nie od dnia urodzenia dziecka.Nie wiem jakie oni tam maja procedury.Bo slyszalam ze niektorym kobietam zasadzaja od dnia urodzenia.Zapytaj adwokata czemu tak jest i wtedy bedziesz wiedziala.
jak to pierwszensto 5-6 latki??? u nas sa grupy 3 latkow w przedszkoly:-)Ja mam zasądzone od dnia urodzenia. Tylko czeka mnie fundusz o ile uda mi się go załatwić.
Carlaa aż się odechciewa pewnie... Kurczę, że te kobiety nie rozumieją, najlepiej byłoby iść do nich z jakimś znajomym prawnikiem, co by im wytłumaczył co znaczy bycie samotną matką, bo skoro nie rozumieją, jak im tłumaczysz :/ albo może idź jeszcze raz z kodeksem cywilnym i im to pokaż, może dotrze.
Chciałam zapisać M. w tym roku do przedszkola. Kiedy tam poszłam, zostały 32 miejsca wolne, a nasze zgłoszenie było 77, pierwszeństwo mają 6- i 5-latki, więc mogę sobie pomarzyć jeśli o ten rok chodzi.
Anowi dzięki, mama M. ma znajomą w tym wydziale zdrowia i mówiła że będzie działać, ale jak coś to ja się sama tam zbiorę, bo to cyrk normalnie. W tamtym roku dyrektorka mi powiedziała, że samotna matka ma niby pierwszeństwo, ale oni tego nie uznają. Dokładnie tak mi powiedziała. A teraz to cholera mówią co innego!! Ale ja na rzęsach stanę chociażby po to, żeby im koło tyłków narobić, bo ja wiem jaki mam status i nie będą mi jakiś wyroków wymagały.