Witaj BlackCat. Podjelas bardzo dojrzala i madra decyzje. Jesli naprawde nie potrafi sie zmienic, to nie zasluguje na Ciebie i dzieciatko, a dziecko zasluguje na wszystko co najlepsze wiec na pewno nie na takiego tate.
Nie obawiaj sie samotnej ciazy, jesli bedziesz tylko potrzebowała pisz tutaj do nas, my na pewno Cie "wysłuchamy" i poradzimy jesli bedziemy potrafic.
A jesli chodzi o ciaze poczekaj tylko troszke az zaczniesz czuc jak sie Twoja kruszunka zacznie ruszac, beda to cudowne chwile ktora na pewno rozjasnia kazdy Twoj dzien coraz bardziej. Masz dla kogo byc silna, wiec tym bardziej trzymaj sie. A i wizyty u lekarza nie beda koszmarne, z czasem jak na usg bedzie widac łapki,nozki, nosek oczka to sama zobaczysz ile to radosci daje. Ja za kazdym razem coraz bardziej sie wzruszam widzac na usg moja córunie, az nie chce sie wierzyc ze taka malenka istotka rosnie nam w brzuszku.
Moge Cie zapewnic, ze bedzie lepiej, madrze postapilas ze od razu na poczatku ciazy zrobilas tak powazny krok, teraz bedzie ciezko, ale z czasem i z ciaza bedzie tylko lepiej. A facet nie jest potrzebny do tego by byc u lekarza, "moj" ze mna chodzi, chyba ze jest do pozna w pracy, ale roznicy nie widze, czasem o bardziej intymnych sprawach mozna przynajmniej z lekarzem pogadac, bo faceci o wszystkim wiedziec nie musza;-);-)głowa do gory i zachecam do pisania z nami
Hej AdiLea ja dzisiaj mam pierwsza niedziele od dawna bez sesji wiec tez korzystam, lenie sie i odpoczywam. Jutro niestety spodziewam sie czegos nie milego z pracy, wiec tym bardziej musze sie dzisiaj wyciszyc, by jutro byc jak lwica