Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć kobiety... mam dziś słabszy dzień
Dowiedziałam się, że eks otrzymał już odpis pozwu itp. i doszło do mnie, że w sumie za chwilkę może być już sprawa... STRASZNIE SIĘ BOJĘ !
On nadal uważa, że dziecko nie jest jego i pewnie w pierwszej kolejności będą testy DNA, ale o to jestem więcej jak spokojna... boję się całej reszty, to taki lęk przed nieznanym. Nie wiem co mnie czeka, co on nagada przed sądem, w ogóle co powie jak już dostanie te swoje badania, bo pewnie na ewentualność, że to jego dziecko się nie przygotował, ale tego też nie wiem... eh mam dosłownie sraczkę![]()
.Tak czy siak to on bedzie placil przez 25 lat i prawdopodobnie dziecka nie bedzie widywal.
i bądz człowieku mądry moja doktorka powiedziała że jak mało mięsa je to mam mu 2 razy dziennie dawać.... a mój mały dostał pierwszą krostę może od miącha? Czyli jak nie je za dużo będę mu może raz dziennie dawać?
I jeszcze żółtko mam zacząć, powiedziała po pół żółtka co 2 dni to niby wyjdzią 2 na tydzień. A wy co ile dawałyście?
A chwaliłam się wczoraj mu pierwszy ząbek się przebił..... jak te dzieci szybko rosną ;-)
CandyC mam nadzieję że nie będzie tak źle a jemu życzę wielkiej "sraczuli"