Orchidea blad zrobilas od poczatku, ze powiedzialas im, ze dostajesz jakies pieniadze... naprawde masakra. Aale teraz powinnas isc, powiedziec, ze formalnie jestes samotna matka, nie masz kontaktu juz z nim, ze w akcie urodzenia jest napisane NN i to daje Ci statut SAMOTNEJ MATKI i tyle. I oni nie maja nic do gadania, jakbys powiedziala, ze dostalas dla dziecka nie wiem od kogo jakis prezent to co tez by Ci zabrali ? Zalatw to, uda sie
Ja w Mops-ie kiedys tak walczylam. Zanosilam podania o te dodatki itd i to mialo byc na nowy okres, ale ja bylam na wychowaczym jeszcze w starym okresie i mowilam to babie, u ktorej skladalam, ale ona mnie zapewniala., ze tylko jeden wniosek i mi wyplaca od poczatku wychowawczego i wyrownaja. Ze 100 razy sie jej o to pytalam. A tu nagle mi przyznali od listopada a nie od wrzesnia. Jak poszlam, zrobilam awanture, z kierowniczka gadalam, i ona sie zajela ta sprawa. Wyrownali mi od wrzesnia do listopada

A takie teksty, ze od ojca kase brac a nie od nich to moga sobie w dupe wsadzic
Mam do sprzedania kilka rzeczy jak chcecie to zajrzyjcie
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
W koncu kupilam malemu ten stoliczek interaktywny (troche zaluje, bo pewnie szybko sie znudzi, ale no trudno) i jezdzik. Mam nadzieje, ze bedzie jezdzil hehe. Teraz przymierzam sie do kupna fotelika, szukam jakiejs okazji hehe. W ogole na allegro sie oplaca kupowac mozna duzo rzeczy o wiele taniej kupic. '
Mleko nastepne. Tzn juz to po roku. Juz zaczac je podawac ? I jak to robic, tak jak z poprzednim ? Bo ja najpierw mieszalam 1 z 2 i tak stopniowo przechodzilam do 2. Nie wiem czy tak dobrze
Karcie bardzo Ci wspolczuje, bo nie latwo byc w ciazy, a co dopiero przy dwojce dzieci. Ale dasz rade. Jestes juz doswiadczona mamusia
Przegladalam sobie tak dzisiaj oferty pracy. Nie mam jakiejs koniecznosci isc teraz do pracy, ale chetnie bym wyszla z domu. Chociaz chyba bym bardzo tesknila za malym on teraz sie zrobil taki kochany. No, ale w kazdym razie znalazlam fajna prace- asystentka prezesa w duzej firmie. Zawsze chcialam miec takla prace, zanim skoncze studia. No, ale tam wymagaja wyzszego wyksztalcenia, a ja jestem w trakcie studiow. No, ale wyslalam co tam mi szkodzi

Moze beda zainteresowani, chociaz watpie w to

a chcialabym ! Bardzo. Zawsze to kasa dodatkowa, wyjscie z domu, poznanie nowych ludzi, a jak cos to nikt mnie tam na sile nie bedzie trzymal. No, ale nie wiadomo czy zechca..