Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sąd może zażądać od pozwanego przedstawienia szczegółowego zestawienia połączeń. W szczególnych wypadkach może zwrócić się do operatora.
Jeśli będzie upierał się ze to nie jego wiadomości, możesz poprosić sąd o przesłanie odpisu z zeznań pozwanego do wydziału karnego, w sprawie o składanie fałszywych zeznań. Prokuratura szybko uzyska potrzebne bilingi. Ale to jest wersja dla bardziej złośliwych![]()
Elena ja bylam swiadkiem na rozprawie u kolezanki o alimenty i ona pokazywala smsy z telefonu,takze wrato zatrzymac:-)
,tez dowodu nie chcieli a na moja rzadania dowodu sad wszystko odrzucal.Dokładnie. Co sędzia to inaczej, moja sędzina na ten przykład chciała zobaczyć smsy, miałam je zachowane w telefonie, ale też przepisane i czytała tylko te przepisane, więc z racji, że różnie bywa, warto nawet smsy trzymać.Tak wiec to wszystko zalezy od dobrej woli sedziny i twojego adwokata czy sie uprze czy nie.
Elena - nie możesz złożyć wniosku o przymusowe leczenie, bo nie ma podstaw. Podstawą jest opinia biegłych. Możesz więc złozyć wniosek o powołanie biegłych psychiatrów do oceny stanu psychicznego pozwanego, oraz określenia jego osobowości. Po sporządzeniu takiej opinii będziesz dopiero mogła składać dalsze wnioski. Podstawa to opinia biegłych.
Właśnie wszystko zależy od sądu ... Jest też możliwość wyłączenia sedziego z postępowania ze względu na stronniczość. Ale to trzeba udowodnić, a z tym już jest gorzej. Prezes sądu będzie na to krzywo patrzył.
Ja tez mialam wydrukowane JEGO smsy i sad nawet na to uwagi nie zwrocił.Pominąl ten fakt,a jak zaczynalam cos mowic na ten temat to sad mnie zbywal.A uwazam ze byl to wazny fakt bo pisal w nich ze nie dostane ani grosza,ze sadu sie nie boi itd.Natomiast w sadzie twierdzil jak to mi kase regularnie placi.
Pozatym,Devil,to tylko tak teoretycznie mozna wiele zrobic.Te bilingi,i kary za falszywe gadanie.Prawda jest taka ze sadu to nie obchodzi.Pozwany moze gadac co chce i nikt na to dowodow nie chce.
Moj tez wpieral jak to do mnie dzwonil a niby ja nie odbieralam zadnego talefonu albo odbieralam i wyzywalam go.Totalna sciema.Gdy sama juz zażadalam by biling przedstawil ze takie telefony wykonywal to sad.............odrzucil to.Uwierzyl jemu.
Pozatym twierdzil ze ma kredyt ale dowodu na to nie przedstawil podobnie jak za rzekome rachunki na 250 zl za prad,tez dowodu nie chcieli a na moja rzadania dowodu sad wszystko odrzucal.
Tak wiec to wszystko zalezy od dobrej woli sedziny i twojego adwokata czy sie uprze czy nie.