reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No ... Elena sie zmartwiła tymi nerkami, tak jak ja ... bo to faktycznie problem. ...
Ja ta sie az tak nie znam, ale po wszelkiego rodzaju operacjach i przy niedyspozycji narządów, podobno lepiej jest zdecydować o cc.
To mniej obciązające dla organizmu ... Ale nie zakrzyczcie mnie .... To tylko moje gdybanie ...

Devil mi nawet urolog,bo zaraz po operacji chodzilam do urologa,powiedzial ze moge miec problemy z ciaza,albo ciaza moze zle wplywac na nerki,ginowi pokazalam dokumetacje ze szpitala ale i tak sie upieral ze jedno nie ma nic wspolnego z drogim,mam jedynie nadzieje ze jednak nic sie nie stalo,chociaz od porosu mam nadcisnienie i nefrolog w maju dal mi leki na to,stwierdzil ze to moze byc wlasnie od nerek ...mam nadzieje ze nic innego nie wyjdzie..
ja to w ogole mam pecha do chorob,tamta mialam wade wrodzona a wykryli w wieku 10 lat!
Od 8 lat mam kaszel,bardzo meczacy,przez caly rok i zaden lekarz nie wie dlaczego...

Ja tez mam nadzieję, że bedziesz zdrowa ... i tego Ci życzę ...
Nie bedąc lekarzem, mogę jednak wypowiedzieć pogląd, że narządy mają ze sobą bardzo dużo wspolnego. Moja siostra miała przeszczep soczewki, i lekarz zabronił jej rodzic naturalnie. Moja ex ... miała jedną nerkę ...

Devil mi nawet urolog,bo zaraz po operacji chodzilam do urologa,powiedzial ze moge miec problemy z ciaza,albo ciaza moze zle wplywac na nerki,ginowi pokazalam dokumetacje ze szpitala ale i tak sie upieral ze jedno nie ma nic wspolnego z drogim,mam jedynie nadzieje ze jednak nic sie nie stalo,chociaz od porosu mam nadcisnienie i nefrolog w maju dal mi leki na to,stwierdzil ze to moze byc wlasnie od nerek ...mam nadzieje ze nic innego nie wyjdzie..
ja to w ogole mam pecha do chorob,tamta mialam wade wrodzona a wykryli w wieku 10 lat!
Od 8 lat mam kaszel,bardzo meczacy,przez caly rok i zaden lekarz nie wie dlaczego...

Ja bym obstawiała alergie co do kaszlu.
Dobrze, że wogle wykryli. Czasem brak słów na tych lekarzy.

reklama
Jak na 8 lat to też stawiam na alergie. Oczywiście to na testach moze nie wyjść.
Ja też tak kaszlę ... Ale to wynik niedoleczonych zatok i byc może alergii.
U mnie w rodzinie tak jest, że mama nigdy nie paliła fajek a tez tak kaszle ...

A to ja nie wiedziałem, że już są tam fotki .... :)
Zaraz tam zaglądnę. Ma to swoje zalety, bo te nicki mi się ciągle myliły, a teraz bede wiedział z kim piszę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry