czesc wszystkim,ja sie nie odzywalam bo mama od jakiegos czasu robi mi i przy okazji dzieciom pieklo na ziemi:-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-(
napisze wam numerkami gdzie bylam i co mi mowili I JAKI MOPS POMAGA LUDZIOM
1.mops-wizyta u pracownika ,przjela zgloszenie ,wysluchala i ze mama ma rodzine czyli np mnie i innych oni nie maja prawa interweniowac ,wiec wyslali mnie do psychiatry
2.pani laskawie jak jej powi,co i jak wbila mnie w kolejke do psychiatry a ten malo tam sie nie wscieklam ,odeslal do mopsu,bo oni sa od tego zeby pomoc rodzinie i to oni musza napisac pismo o interwencje !!!!!!!
3.dzis rano zadzwonilam na interwencje do mopsu ,przyszli co prawda,babcia udala normalna,wszystko zwalila na mnie i JA WYMAGAM BADAN PSYCHOLOGICZNYCH,CZY JESTEM NEKANA PRZEZ MAME I CZY MOWIE PRAWDE

MOWIE WAM CIOS PONIZEJ PASA, po ich wyjsciu mama zrobila taki raban ze po raz kolejny
4. udalam sie z malym na reku proszac o pomoc ,I WIECIE CO ONI POTRZEBUJA DOWODOW

mowie co jak mi noz wbije to przjedziecie i ja zabierzecie . pani mowi do mnie ,takie sa procedury,teraz mam ja nagrywac na kamere i dyktafon i przyjsc w poniedzialek

MOPS=NAJBARDZIEJ POMOCNA INSTYTUCJA RODZINIE,
babcia chora cholera wie na co ,sama nie bedzie sie leczyc a jej zabrac nie moga
ja nie dostane lokum bo jestem tu zameldowana
mam isc na policje i zalozyc niebieska karte
MOWIE WAM JESTEM JUZ WYKONCZONA NERWOWO I PSYCHICZNIE,TERAZ BEDZIE JESZCZE GORZEJ BO CHCIALAM POMOCY A ROZPETALAM BURZE !!!!!!
trzymajcie kciuki zebym to przetrzymala