Cześć baby ! uff! przypomniałam sobie hasło i wreszcie podłączyłam lapka
Urlopowałam ponad miesiąc w domu remont - nadal trwa - to już 1.5 miecha. Opadam z sił !
Księżniczka mi urosła 7cm

Pan doktor powiedział, że tylko 6%dzieci w wieku Zuzi jest od niej większe hehe... rośnie mi kobietka jak się masz fela

buciki nosi rozmiar 19, więc i kopytko ma nie male, ale to na pewno po mamie ehh...
Mamy 3 ząbki

pięknie sama się już podnosi z leżenia, siedzi pięknie, a od około 2 tyg. wstaje sama i cóż... siedzenie jest be, ale nie przyzwyczaiłam jej, że ją trzymam za rączki, że jej pomagam i jak upadnie na dupkę umie się sama bawić na siedząco

Gada jak szalona, wiecznie się śmieje

ahhhhhhhhhhhh
Nie nadrobię zaległości
Margolcia, zastanów się nad sobą !
Jak się sama nie będziesz szanować to nikt Cię nie poszanuje.
Wchodzisz na forum robisz z siebie ofiarę, a tak naprawdę masz to czego chcesz !
Czepiasz się dziewczyn, że cokolwiek, komukolwiek wysłały. Wybacz, ale gdyby nie Ty laski nie wiedziały by o K i nie znały zamieszczanych przez Ciebie treści ! To miejsce publiczne i licz się z tym, że tu nie jesteś anonimowa i ponosisz odpowiedzialność za pisaną treść !
Zachowujesz się jak dzieciak, robisz też teraz niezłą szopkę udając wspaniałą mamusie ;]
Będę z Tobą szczera !
Tobie bardziej zależy na jakimś dupku co szanuje Cię jak sz**** niż na dobrze własnych dzieci ! Dla Emilka byś wszystko zrobiła, dzieci są na dalszym planie.
Nie zapieraj się, bo to można wywnioskować z Twojego zachowania.
I tak jak któraś laska napisała, jeśli dojdzie do tragedii ( nie daj Boże ) będziesz to miała na swoją prośbę i nikt nie będzie Cię szkodował.