reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Katerinka no niestety zostałyśmy same. Poszukiwanie pracy spadło na drugi plan.A na dodatek się przeprowadzamy i wracamy do siebie ehhhh. Tatuś małej szkoda mówić- na chorobę małej odpowiedział- "a co ja Ci na to poradzę "jak powiedziałam że leki są do kupienia.....
No a teraz z innej beczki trochę przerażające mnie otóż śnili mi się babcia, dziadek, wujek- wszyscy nie żyją wrrrrr nie potrafię tego zrozumieć i mam jakiś niepokój wewnętrzny:-(

reklama
Wiecie co przezywam od pewnego czasu.... Nie moge usiasc spokojnie nawet na 5 minut, bo Olinek od razu biegnie i mnie gdzies ciagnie, i wiecznie tylko DAAAAAAAAAAM, i pisk jak szczurek jakis, nie moge juz, teraz jak pisze to stoi mi obok nogi i zawodzi. Nie da sie nic innego zrobic tylko wiecznie zajecie nim.

zeby znowu ostrzezenia nie dostac to napisze ......... wole sie "ciagac" niz byc desperatka i zgorzkniala stara panna ........

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale sie uśmiałam:-D:-D:-D:-D

Carla,moze i nie kazdy.Zbyt uogolniam ale 90 % napewno.
Chociaz mialam znajoma co jak sama powiedziala żucila wspanialego chlopaka bo ..........był za dobry.Nie miala powodu by z nim sie klucic,zawsze zgodny i ugodowy byl i nie bylo do czego sie przyczepic:-D.Wiec go zostawila.Teraz ma faceta co lubi wypic,przyłożyć za nic,wyzwac i non stop sie wyzywaja a potem godza.I ona jest szczesliwa,lubi jak ją sie bije i wyzywa:-D:-D:-D
A chlopak do dzis jest sam........,

Honey,błonica,teżece,krztusiec Hib,polio.6w1 płatne az 200zl.Ale to 3 tura ostatnia byla i bede spokojniejsza.Jeden zastrzyk i tak przezywa a co by bylo jak bym wziela te darmowe co jest 3 zastrzyki?!to by dzicko wykonczylo sie od tego krzyku:(

Apropo krzyku.Ciotki sasiadki 2 letnie dziecko trafilo do szpitala.Bylo bardzo zwiazane z matką i nie chcialo sie z nia rostawac nawet na moment.A w szpitalu nie pozwolili jej na noc zostac.Gdy maly usnąl ona musiala wracac do domu na noc.Synek obudzil sie w nocy,przerazony ze nowe obce miejsce,sam i mamy nie ma i tak płakal mocno.A pielegniary nic sobie z tego nie robily az wkoncu ucichl.Rano okazalo sie ze chlopiec.........leży martwy.Matka w szoku,sekcja zwlok wykazala ze pękla mu żyłka od placzu w mózgu i zrobil sie wylew...............
Ja to juz teraz przewrazliwiona jestem na placz dziecka,jak widze ze ewa az sina sie robi bo cos jej sie stalo i placze to juz panikuje zeby źle sie nie skonczylo:(

Ostatnia edycja:
fikusek1988 wiem że koszt ogrzewania jeszcze jak zima jest sroga potrafi powalić, mieszkałam na delegacji w domku, ale ta poranna kawka w ogródku ahhh, no i ma się swój kawałek świata :-)
honey01 koszmarnie drogie jest życie, wszystko idzie w górę oprócz zarobków:wściekła/y:.....ale może nam się uda kiedyś spełnić marzenie o własnym domku:tak:
Carlaa to może jeszcze poczekam z przejściem ale myślisz że po roku przejść z 2 na 3? Udanej walki ze smoczkiem, ja chcę aby mały zaczłą pić z kubeczka, ale mojej mamie wygodniej z butli bo nie narozlewa, choć pcha się do kubka jak ja piję to on też pcha ten mały pysio i troszkę popije, to już według mnie pokazuje że dobry czas na zmianę...
miska82 biedactwo się namęczyło - zdrówka, napewno małymi kroczkami wszystko sobie urządzicie i mam nadzieję że znajdziesz pracaę, sama szukałam ileś miesięcy wiem że nie jest łatwo i mona się zdołować, ale nie trać wiary i zapału, a może śnili Ci się bo masz dużo zmartwień i próbujesz wszystko ogarnąć? Opiekuńcze duchy:happy:
mlodamama1987 to jeszcze raz gratulacje i dużo szczęścia dla maluszka:-)
Charlene wam też powodzenia oby to był ten jedyny:tak: i cudownego weekendu pierwszego z wielu:tak:
katerinka111 niektórzy faceci są porąbani ale chyba jest kilku fajnych może następnym razem????

a właśnie o zębach, kilka miesięcy temu mojemu wyrosło 6 zębów i nic już mu nie rośnie ... za to się wydłużył jakoś...

Jaimis chce tak myśleć bo według sennika to zmartwienia, kłopoty i nieszczęście- NO JESZCZE BY TEGO BRAKOWAŁO!!!! Fakt śnili się jak robią remont- heh nas też to czeka..... Oby tylko nad nami czuwali. A z ta pracą naprawdę kiepsko to widzę- ten żłobek to chyba jakaś porażka-tyle kasy na leki a gdzie reszta. No a teraz weszła ta nowa ustawa więc koszty żłobka i przedszkoli w opłatach się zwiększają od września.

Rosi to straszne!! ale w niektorych szpitalach matka nie moze byc z dzieckiem....dla mnie to chore na cale szczescie u mnoie w miescie mozna byc cala dobe z dzieckiem. Wspolczuje tej kobiecie....

miska82 jeszcze mają wzrosnąć koszty?????? Powariowali zajerzdzą biedny naród. A jeśli chodzi o sennik to: to zmartwienia i kłopoty już masz to nic tylko przyśnili Ci się aby podnieść Cię na duchu.

Jak można nie pozwolić opiekunowi zostać z dzieckiem w szpitalu, chyba to nie zgodne z kartą pacjenta????

Wiecie co przezywam od pewnego czasu.... Nie moge usiasc spokojnie nawet na 5 minut, bo Olinek od razu biegnie i mnie gdzies ciagnie, i wiecznie tylko DAAAAAAAAAAM, i pisk jak szczurek jakis, nie moge juz, teraz jak pisze to stoi mi obok nogi i zawodzi. Nie da sie nic innego zrobic tylko wiecznie zajecie nim.
Honey to taki okres tymczasowy, że nawet to kibelka nie można spokojnie iść, pocieszę Cię - minie ;-)

Dziewczyny mam pytanie ....
moj Krystian juz ladnie siedzi , polozony na brzuch podnosi sie i jak rak do tylu przesuwa sie ale nie raczkuje jeszcze , za to siedzac dac mu palce lapie i podnosii sie . chodzi , stoi az sie zmeczy wtedy siada na chwile i spowrotem tak samo. do tej pory siedzac zajmowal sie wszystkim i bawil slicznie ale od kad odkryl wstawanie i chodzenie jest masakra ........ krzyczy denerwuje sie i domaga , ja sie boje bo to dlamnie za wczesnie ale tez kregoslup juz siada bo Misio malo nie wazy. wpadlam na pomysl chodzika ....... albo moze wy macie jakies pomysly ? bo szczerze sadze ze za maly jest ale to jedyny pomysl jaki mi do glowy przyszedl ........ podpowiedzcie cos

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry