Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Margolcia A jak tam dzieci, mają wszystko do szkoły??
poszlam ze znajomymi i nawet jesli byli ci przeciwnej plci wstawieni i alkohol przemawial to bylo to mile .
ale widze ze teksty na podryw tez sie zmienily ........ jeden pan podrywal mnie na slowa "przepraszam nie chce naruszac Twojej przestrzeni osobistej ale czy moge z Toba zatanczyc " to bylo fantastyczne![]()
Charlene,Widze ze nic nie zrozumiałas z tego co pisze charlene.Wiesz,mądremu to wystarczą 2 słowa a głupiemu to i poematu mało..........
dokładnie...
popieram carlę,charlene i rosi w 200%
nie można słodzić osobie do której nic nie dociera,której najwiekszym zmartwieniem jest brak faceta i łóżka a nie bezpieczeństwo i opinia(własnych dzieci) bo znajomi to już muszą mieć dawno wyrobioną.
ja bym się takiej matki wstydziła.
Zastanawiam się,gdzie podczas tych wszystkich wypadów,bijatyki imprez są dzieci?pod czyją opieką?i te karmienie piersią w suwaczku????picie i karmienie?
co ty mozesz o mnie wiedziec !!!!!!!!!!!! wiesz byly z moja mama , i nie pije jak widzisz po suwaczku bo karmie to raz a pozatym jestem kierowca ....... SWIETOJEBLIWA SIE ZNALAZLA !!!!!!!!!!!!!