fikusek1988
Mama Alanka:)
Margolcia jak masz problem to pisz moze pomozemy,doradzimy,z reszta samo podzielenie sie tym z kims duzo daje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mowie wam malo nie padlam.....najbardziej lubie zwrot "wrobiła go w dziecko". I tak sobie czesto myślę co to ma być!!On nie wiedział,że współuczestinczy w akcie seksualnym???Nie wiem czemu to tak u nas jest mocno zakorzenione.faceci mogą być i zyc beztrosko, a kobieta sama pozostaje z dzieckiem, które przecież jest wynikiem aktu dwojga ludzi??!
Trzymam kciuki za was kobiety samotnie zmagające się z ciązą.
najlepiej zwalic na dzieczyne ze sama sobie winna
i bylo lepiej niz na dyskotece
jeszcze przydało by się dobre towarzystow do rozmowy a nie bełktliwe przekrzykiwanie muzyki...... w poprzedniej pracy chodziliśmy większą paczką na imprezy i było fajnie, ale teraz pracuję z dużo młodszymi jak bym z nimi poszła to bym się czuła jak przedszkolanka
Ostatnio mi powiedzieli że nie wyglądam na swoje lata, ale się śmieję że człowieka w moim wieku z bliska nigdy nie widzieli i nie wiedzą jak powinien wyglądać, ale już pisałam mnie jeszcze lata nie przerażają i mam nadzieję nigdy nie będą :-)
Zapomnieli że Bozia oprócz biologicznego parcia na przetwanie gatunku dała im mózgi żeby w nich analizować swoje postępki
:-):-):-):-)
Widze ze on naprawde kocha nas nad zycie zrobilby dla nas wszystko itd widze jak opiekuje sie Johnem wszystko zrobi itd itd ..ja go tez bardzo kocham.. ale jesli sie nie zmieni ja nie chce byc w zwiazku gdzie to ja nosze spodnie itd..mam to w tylku ze tak powiem.. ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..............................
Miejmy nadzieję że mimo iż będzie trudno to zapewne spokojniej.... Tym się podbudowuję. Czuję w sobie jakąś dziwną siłę połączoną ze strachem. Muszę też szybko poszukać pracy- nie ważne jakiej nawet tzn. przejściowej bo za bardzo nie damy rady. Mam nadzieję że się uda