Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja może nie tyle byłam przerażona samymi pytaniami, co zastanawiałam się jak to rozegrać i co powiedzieć, żeby moje dziecko np. za kilka lat nie miało do mnie żalu, dlaczego nie próbowałam stworzyć pełnej rodziny z jej ojcem itp. I wymyśliłam. Maja za moment skończy 3 lata, nie pyta jeszcze, ma w domu dziadka, rozumie pojęcie 'rodzice', że to mama i tata, ale nie mieszkamy same, więc nie zwróciła jeszcze uwagi na to, że nie ma taty. I wymyśliłam tyle, że uprzedziłam wstępne pytania, sama co jakiś czas zaczynam temat taty, że jest, ale mieszka i pracuje daleko, i jeszcze nigdy nas nie odwiedził. Choć pytania zaczną się pewnie, jak zacznie się przedszkole, ale mam nadzieję, że to moje wstępne uświadamianie na coś mi się zda.ja dziewczęta już nie raz pisałam że jestem przerażona momentem kiedy mój syn zacznie się pytać dlaczego nie ma taty itp itd.... no ale jakoś trzeba będzie przez to przejść, chyba skupie się na tym że jest kochany i chciany... naprawdę się boję jak to będzie.... i jeszcze zewsząd słyszę jak to źle że mały będzie się wychowywał bez ojca i że mam sobie znależć faceta ahhhh szkoda słów....

ja dziewczęta już nie raz pisałam że jestem przerażona momentem kiedy mój syn zacznie się pytać dlaczego nie ma taty itp itd.... no ale jakoś trzeba będzie przez to przejść, chyba skupie się na tym że jest kochany i chciany... naprawdę się boję jak to będzie.... i jeszcze zewsząd słyszę jak to źle że mały będzie się wychowywał bez ojca i że mam sobie znależć faceta ahhhh szkoda słów....
przychodzi taki moment,ze kazde dziecko pyta o ojca, glownie pierwsze pytania zaczynaja sie w przedszkolu, jak dziecko widzi,ze po niego przychodzi mama,a po kogos innego tata czy jak maja cos powiedziec o rodzinieja może nie tyle byłam przerażona samymi pytaniami, co zastanawiałam się jak to rozegrać i co powiedzieć, żeby moje dziecko np. za kilka lat nie miało do mnie żalu, dlaczego nie próbowałam stworzyć pełnej rodziny z jej ojcem itp. I wymyśliłam. Maja za moment skończy 3 lata, nie pyta jeszcze, ma w domu dziadka, rozumie pojęcie 'rodzice', że to mama i tata, ale nie mieszkamy same, więc nie zwróciła jeszcze uwagi na to, że nie ma taty. I wymyśliłam tyle, że uprzedziłam wstępne pytania, sama co jakiś czas zaczynam temat taty, że jest, ale mieszka i pracuje daleko, i jeszcze nigdy nas nie odwiedził. Choć pytania zaczną się pewnie, jak zacznie się przedszkole, ale mam nadzieję, że to moje wstępne uświadamianie na coś mi się zda.
Mam wieksze termedie na glowie niz teraz juz sie martwic co ja powiem gdy zapyta.........