Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja teraz powtarzam że jak się z kimś ma być i być szczęśliwym to się jest szczęśliwym i tego Ci życzę słońce szczęścia 

Bylismy u rodziców i jakos az sie nie chcialo wracac do domku. Sylwestra tez spedzilismy u nich razem z nimi i bylo bardzo fajnie. Na spokojnie przed TV winko jedzonko muzyka itd. Miałam ochote gdzies isc na jakas huczna impreze ale jakos tak jak pomyslalam jaki to wydatek to mi sie odechciało 

On che dac Małemu swoje nazwisko ale ja i tak czy tak pojde do sadu jak odczuje taka potrzebę. Narazie mi płaci dawca alimenty nie mam go w akcie i mam spokój, nie interesuje sie totalnie zero nic jakiegokolwiek kontaktu. Nie popuszcze mu niech nie mysli sobie ze bedzie sobie błogo zył bedzie płacil do usranej śmierci i odbiore mu prawa. Pozniej jak wezmiemy ślub moj P przysposobi malego czy jak to tak ta procedura sie nazywa bo chce zeby mial takie nazwisko jak ja po slubie.