Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w urzedzie nie wpisuje sie ojciec nieznany tylko podajesz imie ojcainamorate dziękuję
Czy w takim razie do ustanowienia ojcostwa przez Sąd moje dziecko będzie miało w dokumentach wpisane "ojciec nieznany"?
zeby zglosic dziecko w urzedzie jest chyba 14 dni od narodzenia,twoje dane beda pelne,w rubryce ojca tylko imie,ale po sprawie jak bedzie uznane ojcostwo to dane ojca zsotana wpisane do aktu wiec sie nie martwSzok, ja nie wiem takich podstawowych rzeczy, ale to dlatego, że nigdy mnie to nie dotyczyło.
Przydatne to forum:-)
Wiecie może w takim razie co z aktem urodzenia, przecież tam są szegółowe dane rodziców.
Chociaż słyszałam, że na to jest pół roku, czyli zdążę przejść przez sprawy sądowe, ponieważ by dostać alimenty on musi zostać uznanym jako ojciec - dobrze to rozumiem?
Przepraszam za te męczące pytania, ale jestem przerażona i zielona, a nie wiem gdzie szukać jakichkolwiek informacji:-(