fikusek1988
Mama Alanka:)
rodzisz i idziesz do urzedu,pozniej do sadu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mówi się że miłość jest ślepa ja też liczyłam chyba na cud że eks będzie idealnym mężęm i ojcem a zdrowy rozsądek pewnie podsuwał że tak nigdy się nie stanie ale człowiek zakochany nie słucha zdrowego rozsądku.... Wiesz ja bym ci doradziła nie szukać kontaktu z żoną olać ale o alimenty złożyć, chyba że z tym byłym by się ułożyło tak że chciałabyś aby on został ojcem twojego dzidziola. No zostaje Ci życzyć tylko żebyś tak sobie ułożyła życie żebyś była szczęśliwa :-) A ty teraz skup się na tym aby się nie denerowować dla dobra dzidziola a to co inni mówią olej, na pytania o ojcu możesz odpowiadać że nie chcesz o tym rozmawiać i tyle, a jak dziecko się już urodzi będzie tyle tematów, a ja należę osobiście do tych co to wolą odrazu powiedzieć co i jak ale ja wogólę należę do ludzi co mało mnie obchodz gadanie innych ale ja już stara jestem swoje przeszłam i ostatnie co mnie interesuje to gadanie ludzi 
W szpitalu zlewka żadnych danych ojca nie chcieli a ty masz jego wogóle adres bo w pozwie ja podawałam adres ojca

tak że się wysypiaj i ciesz czasem dla siebie