fikusek1988
Mama Alanka:)
Poprosze o modlitwe za Michałka,jest synem mojej znajomej,dzis wypadl z 3 go pietra,wlasnie przechodzi operacje,jest w stanie bardzo ciezkim. Monika prosi o modlitwe za syna
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
..... emilka to raczej nie wchodzi w gre bo wiem jak to bedzie wygladac wole miec wszystko na papierze nawet kosztem naszych zlych stosunkow![]()
J na to,że nic nie robię, w mieszkaniu nic się nie dzieje, sucho wszędzie,nic nie cieknie,nie leje się znikąd. Okazało się,że rura w ścianie "przeciekła"
Masakra jakaś
W całym pionie woda zakręcona przeze mnie
Oczywiście rodzina daleko,szwagier w górach i nikt nic nie wiem. W trybie natychmiastowym musiałam szukać hydraulika. Na szczęście udało mi się znalezc takiego,który zjawił się za godzinę. Oczywiście kucie,wiercenie, gigantyczna dziura w kuchni i cztery stówy w plecy

Jak narazie sytuacja opanowana na tyle,że chcąc nie chcąc musiałam zrobić spore porządki w mieszkaniu
Oczywiście jest czysto i wszystko cacy,ale dziura w ścianie została
Padam na twarz i jedyne na co mam ochotę to przepraszam za wyrażenie,ale iść i porządnie się schlać