Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja mama mnie dziś tak wkurzyła, bo stwierdziła że jakbym zaszła w ciążę to ona by się na nadgodzinach musiała zajeżdżać. Tak mi się przykro zrobiło, bo po pierwsze to ja jej do niczego nie zmuszam, chce pomagać to pomaga, jak coś małej kupuje to z własnej woli. A powiedziała to tak, jakbym ja jej coś kazała. Michała rodzice słowa nie mówią że kredyt płacą w całości póki jestem na stażu, a ona ciągle coś wypomina. Już chciałam jej powiedzieć żeby przy ślubie nie pomagała, ale z drugiej strony przez lata nic mi nie dawała, dopiero jak Nelka się urodziła to odczułam jakąś pomoc z jej strony. Więc niech sobie gada, a jak już powiedziała że da na ślub to niech daje.
O kupowaniu to i tak nie ma mowy, bo ona raczej nie z tych co coś dziecku kupić, ale ostatnio baaardzo zmieniła stosunek do nas:-( Aż czekam na dzień kiedy mi wypomni ile to mam im zawdzięczać
Ale gdzieś to mam, bo do tej pory nic od nich nie miałam, a moje siostry co tylko zechcą to na tacy jest podane...