Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
BEDZIE , umowy o dzielo chca zobaczyc , i skabowke od reki zalatwilam , jak by nie mogli miec w kompie wbite ,bo co chwile donosze te same papiery szok w tramkpach , zmienilo sie jedyne ze OD KOMORNIKA NIE TRZEBA JUZ MIEC sami wystepuja o to ,tak mi powiedzieli i we wrzesniu rodzinnehej, moim zdaniem zalezy to od komornika, mi np moj np mi nie wysle zadnego pisma d.ot egzekucji np jak o cos pytalam czy ile jest dluzny,musialam sama sie pofatygowac,moze dlatego ze to w tym samym miesciedziewczyny wiecie może co w sytuacji gdy tatuś wpłaci nie pełną kwotę alimentów. co w takiej sytuacji komornik zrobi?
ten tatuś ma zasądzone zabezpieczenie alimentów (tym też się komornik zajmuje gdy tatuś nie płaci) nie płacił nic. jak dziewczyna dała sprawę do komornika to przelał parę groszy. a komornik stwierdził że nic nie może zrobić bo wpłacił te parę groszy.
naprawdę komornik musi czekać na dwa pełne miesiące by napisać papierek o bezskuteczności egzekucji?
poradźcie coś, serdeczne dzięki.
hej, moim zdaniem zalezy to od komornika, mi np moj np mi nie wysle zadnego pisma d.ot egzekucji np jak o cos pytalam czy ile jest dluzny,musialam sama sie pofatygowac,moze dlatego ze to w tym samym miescie
co do zaswiadczenia o bezskutecznosci do fa chodzi???ja mialam zalegle w ciagu tych 2 mcy dostalam troche kasy,ale dostalam zaswiadczenie do fa o bezskutecznosci bo w pierwszej kolejnosci idzie na poczet dlugu
a tatus ten pracuje??ma jakies mienie np auto czy pole czy dzialalnosc???
A ja tak sobie was czytam i jestem z was dumny dziewczyny ;-) Chciałbym mieć tyle siły co Wy. Tylko naśladować![]()