samasamotna
Fanka BB :)
katerinka znajdziemy kogos takiego zobaczysz
)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam zdanie takie jak byscie mieli razem je wychowywac TO CIEBIE TUTAJ BY NIE BYLO. i nie pzrechodzilabys tego cyrku.wiec zastanow sie sto razy zanim bedziesz chciala z nimkrropelka czyli myslisz ze lepiej samej wychowywac dziecko niz z ex??bo wiesz ja mysle ze jesli juz sytuacja sie unormuje to moze bysmy razem sprobowali ,dla dobra dziecka..ale czytajac to co napisalas to moze lepiej w pojedynke..hm..

. ja mialam w ciazy dwoch adoratorow :-)
. jestes dzielna babka. a jednoczesnie masz takie miekkie serduszo do Adaska. daj nam nr gg do twojego aspiratna. trzeba biedaka uswiadomic, ze ma zadzialac w kwestii kolejnych "Adasiow" ;-). bo cos intensywnie na ten temat wjezdz
asz
przebieram sie teraz patrze aja na tyłku taaaakie rozstepy..tzn duzo takichmalutkich..;/ kuzwa mac;/
. co prawda mi na tylku nie wyszedl ani jeden rozstep, ale za to w oststnim m-cu brzuch mi rozoralo, ze hoho. takie grube paskudne rozstepy. istna ze mnie zebra :-(