• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
jakis kiepski humor mnie dopada... bylam dzisiaj z przyjaciolmi na kolacji i trafilismy do knajpki do ktorej jezdzilam z ex. Niestety byly tez tam poprawiny i widzialam pare w ciazy, stali na schodach, facet caly czas glaskal brzuszek swojej pani:-(. myslalam, ze juz jestem na lepszym etapie. wystarczy jeden taki widok i dupa zbita:wściekła/y:

reklama
gjoasia faktycznie dola mozna zlapac. gdy bylam w szpitalu do innych przychodzili mezowie (partnerzy) a do mnie nie. ale przynajmniej mialam trening psychologiczny jak na polozniczym bede.

Samasamotna Ja skasowałam exa z gg jak tylko od niego odeszłam. Włączyłam też opcję, żeby nie widzieć wiadomości od nieznajomych i mam spokój. Na gronie i naszej klasie też go nie mam, a galerię zablokowałam, żeby nie widział usg Kubulka i moich zdjęć z ciąży. Widzialam co prawda, że i tak wchodzi na mój profil, ale ja na jego nie, bo nic mnie w tym jego profilu nie interesuje.

anowi chyba zostane przy swoim perfecta mama bo jest naprawde super musze jutro sobie kupic a ty uzywasz cos jeszcz??
gjoasia wiem ze to jest trudne..mialam podobna sytuacje wczoraj :(( poprostu taki juz nas los ze musimy znosic takie widoki:((

zostaje przy fissanie. smaruje sie oliwka. ale na poczatku kupilam jonsona ale mnie uczulila. kupilam o polowe tansza milus z biedronki i jest ok. czytalam ze zakupow dla malutkiej jeszcze nie zrobilas. ja ogladalam na necie sklep hurtownie w kraczkowej. musze tam zagladnac. ale chyba zglupieje taki wybor

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry