reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
bezsenna mi się tak marzy czasem drzemka w ciągu dnia ... a tu lipa ;-) Paulisia mi teraz chodzi spać o 18.00 i w sumie powinnam kłaść się wcześniej bo rano ok 5.00 pobudka ... ale nie mogę ... szkoda mi wieczorka, lubię tu posiedzieć albo chociaż coś w tv oglądnąć. A rano ...... masakra ... zaaczynam dzień od mocnej kawy którą robię z zamikniętymi oczami :-D
gjoasia wiem że nie miaas wyjscia ale już bierz teraz na takie dalekie wyjazdy poprawkę :) ja w ciaży bałam sie gdzies zbyt daleko jechać bo zaraz miałam czarne myśli :)

I absolutnie nie biegajcie po schodach żeby przyspieszyć poród!!! nu nu!!! mi się od tego żylaki zrobiły tylko a i tak nic to nie dało :))))

Ostatnia edycja:
reklama
Katerinka Wystarczyłoby, że zadzwoniłabym do ex ;) Ale ja z nim nie mam kontaktu. Ostatnio tylko napisałam mu, że przenoszę ciążę. Odpisał, że to wspaniale :] Jego wiedza na temat ciąży mnie załamuje :]
Asuzana Wieczory są właśnie najlepsze ;) I noce. Nie wiem, jak Ty, ale ja nie mogę nic znaleźć w wakacje w telewizji...
A tak w ogóle, to ja nie chcę przyspieszać porodu. Teraz to nawet mi na rękę, żeby urodzić po terminie, bo w poniedziałek muszę odebrać badania. A do tego ja mam schizę na punkcie dat :) Musi być ładna liczba :) Więc mam nadzieję, że Kubulek się urodzi w taki dzień, który ja lubię. Na pewno najbliższa niedziela się do ładnych dat nie zalicza.

Asuzana My też mamy :D Canaly plus i różne rodzaje hbo :P Ale ja się nie znam, moja mama ogląda.
A w szpitalu długo siedziałaś, czy urodziłaś od razu jak Cię tam skierowali?

bezsenna w szpitalu leżałam 4 dni zanim mnie wzięły skurcze i na 5 dobę w nocy urodziłam. Ale codziennie przynajmniej byłam badana i puls dziecka był pod stałą kontrolą. Bylam o niebo spokojniejsza bo moja córcia już była bardzo duża i nie miała miejsca żeby się ruszac a ja panikowałam jak nie czułam jej ruchow. W szpitalu wiedziałam ze jest z nią ok :-)

gjoasia ty widze jak ja kierowca i km sie nie boi.
wiecie co wrocilam od kolezanki bylismy na spacerze super sie dotlenic o tej porze,
acha zapomnialam dzis napisac,bylma u rodzicow ex i mama do mnie ze tatus bardzo zaluje tego co zrobil i bedzie robil wszystko zebysmy znowu byli razem,:angry: ja nie po to odzyskalam spokoj psychiczny zeby znowu go tracic
a jak mloda ciekawe dalje atak dzieci na kopmpie ze ucichla:)

Ostatnia edycja:
reklama
gjoasia ty widze jak ja kierowca i km sie nie boi.
wiecie co wrocilam od kolezanki bylismy na spacerze super sie dotlenic o tej porze,
acha zapomnialam dzis napisac,bylma u rodzicow ex i mama do mnie ze tatus bardzo zaluje tego co zrobil i bedzie robil wszystko zebysmy znowu byli razem,:angry: ja nie po to odzyskalam spokoj psychiczny zeby znowu go tracic
Ale moze jak angazuje w to swoja matke to cos przemyslal?? Podejzewam ze ex nie bylo w domu przy tej rozmowie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry