reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
moj ex dopiero teraz troche skumal ile kasy potrzeba na dziecko. tak sobie ostatnio siedzial i wydziwial jak dobrze i sie zyje. wiec mu po kolei wymienialam co i za ile jest potrzebne w ciagu miesiaca. a on podliczal i mina mu rzedla. a na koniec byla calkiem rzadka :-D.
bezsenna ta blond czupryna kolo Fifinkowej glowy to wlosy babci. tak sie jakos nalozylo i wyszla mi Fifinka :-D

reklama
samasamotna minie troche czasu to tez dojdziesz do swoich wnioskow, ja mam jeszcze tez zal do tego obecnego ex bo kiedys pojechalismu nad morze i przy piwku kazdy opowiedzial co przezyl i to myslalam nas jakos zblizylo,a on wykorzytal w pewnym stopniu moja szczerosc.....wiedzial ze sobie poradze z dziecmi ..

katerinka 8,5 roku, szok!! to bardzo dlugo byliscie ze soba.
samasamotna zaluje ze poznalam ex i ze z nim mam dziecko. wolalabym zeby mi sie trafil ktos bardziej odpowiedzialniejszy a nie ten dupek przez ktorego tyle przeszlam a ile jeszcze przejde ....
krropelka ja tez dopiero jak sie przyjrzalam dokladniej fotce zajarzylam ze to czyjes wlosy. udalo sie to zdjecie.

anowi tak z ojcem malej bylam tyle i mala chcielismy.i nie wyszlo i mialam zupelnie inne podejscie ze co ma byc to bedzie, itez myslalam ze teraz poznalam starszego faceta jest fajnie i bedzie bajka a tu niespodzianka mila i niemila:szok:
samasamotna dobranoc:)spij spokojnie

Ostatnia edycja:
samasamotna dobranoc. wcale nie uwazam ze jestes jeszcze dziecko wrecz przeciwnie
katerinka ja tez myslalam ze jak facet starszy to na pewno odpowiedzialniejszy, ze imprezy ma za soba a tu sie okazalo. nauczka taka ze generalizowac nie mozna. czasem 20letni facet jest dojrzalszy emocjonalnie od 30letniego.

Ostatnia edycja:
anowi82 zgadzam sie z Toba w 100% co do Turkow i Arabow :tak:. kiedy mieszkalam w polsce nie mialam na ich temat zadnej szczegolnej opinii bo ich nie znalam. tu jest ich cale mnostwo. i jak ich poobserowalam i poznalam to... narodzila sie we mnie rasistka. oni wszedzie tworza swoj wlasny swiat - pelen smieci, przemocy, totalnego braku szacunku do kobiet, lenistwa i bezczelnosci. chodzilam z nimi do szkoly, mieszkam na osiedlu na ktorym jest ich pelno- wiem o czym mowie...

reklama
Krropelka Teraz już wiem, że te włosy należą do kogoś innego, ale trochę mi zajęło rozkminienie tej fotki ;)
Anowi Raczej się nie zacznie dziać... Nie czuję nic. Ale dzięki ;)
Katerinka O kurna. 8 lat... Długo. Pamiętam już, że o tym pisałaś. Psychol. Podobny do mojego. On musiał wiedzieć co robię i z kim. Nawet jak wychodziłam ze znajomymi, to musiałam ich dawać do telefonu, żeby on był pewny z kim wyszłam... Poszedł do paki za nachodzenie Cię?
Samasamotna Niestety też często myślę, że sama jestem dzieckiem i jakim cudem mam wychować inne dziecko :( Gratuluję podejścia. Ja jeszcze nie potrafię myśleć, że coś exowi zawdzięczam, bo równie dobrze ta wpadka mogła się zdarzyć z kimś innym i za rok czy 2, a jak na złość musiało być akurat z nim...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry