reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
katerinka tez niewiedzialam ze takie sa, az musze popytac o takie i zobaczyc jak wygladaja :)
asuzana ja tez kiedys palilam ale udalo mi sie rzucic, wiem jak ciezko rzucic ten paskudny nalog, kazdego podziwiam kto rzucil

asuzanna ja mam najwiecej pytan na temat taty ex i exa? i sie zastanawaim nie raz ile ona musi myslec ze pamieta o jednym i drugim.a mnie wtedy szlak trafia

Ostatnia edycja:
anowi no to faktycznie rajd niezly :)) mam nadzieje ze bedziesz zadowolona a co masz zamiar kupowac?? mozesz sie tez wyrac do graficci w smyku tez sa wyprzedaze:) a w h&mie dzieciecym mozna kupic przeslodkie rzeczy:D i ciazowe tez sa fajne:)

ja tez pierswszy raz w zyciu musialam kupic koszule nocna zawsze pizamki:P i na nastepny dzien po zakupach poszlam do szpitala wiec sie przyala akurat xD

a moja bardzo czesto,spedzam z nia naprawde duzo czasu ma rozne rozrywki,ale moze robi to ze mieszkamy nie daleko od siebie,ja sie tylko pocieszam ze jak kubus sie urodzi to bedzie nimm zajeta i pytania umilkna

a moja bardzo czesto,spedzam z nia naprawde duzo czasu ma rozne rozrywki,ale moze robi to ze mieszkamy nie daleko od siebie,ja sie tylko pocieszam ze jak kubus sie urodzi to bedzie nimm zajeta i pytania umilkna

Z tego co pamiętam to Twoja córcia ma coś ponad 4 latka ... moja w tym wieku też drążyła ten temat ale potem jej przeszło. Teraz jest za to aż za bardzo opiekuńcza dla swojej siostrzyczki i bardzo się nią opiekuje :-) bo wie że Paulisia też nie będzie miała taty

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry