Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajczuję się strasznie samotnai nie wiem czy czas tutaj coś zmieni
nie potrafię pozytywnie myśleć![]()
"Witaj
i wszyscy
nie możesz tak myślec,czas zmieni wszystko,urodzisz i oszalejesz....z miłości.Ten Pan przestanie się liczyc,zobaczysz:-)Szybko zrozumiesz jak malo był wart.Może troszeczkę za dużo sama siedzisz w domu,wyjdź do ludzi,do kina na lody:-)Chętnie porozmawiam,pisz na priv ,jak zechcesz
Cięzko jest by samym,ale trzeba myślec" nie ma tego zlego,co by na dobre nie wyszlo".W życiu każdy,spotka tę osobę która jest warta uwagi.
Podczytuję Was bardzo długo.Łączę smutkach i radościachi gonię Pana "samotny
"
Buziaki

nie piszę...bo nie chcę by odebrana,jako "ciocia-dobra rada",ale przechodziłam w swoim życiu etap samotnej mamy,wiem co to znaczy i wiem jaki potrafi byc partner,albo wogule potrafi "nie byc".Czesto też ,nie wiem co napisac,wątek jest smutny i trzeba mie czas i siłe,żeby napisa cos wartego uwagi.Ewa zgodzę się z Tobą w 100%... Uuu... A dlaczego to tylko czytasz, a nic się nie udzieliłaś tu między Nami... :-):-):-) Pan "samotny" myślę, że tu do Nas nie wpadnie już... Bo nie dość, że kobiety miał przeciwko sobie to jeszcze faceta...![]()