Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gjoasia a ja nie mam na to juz nerwow,wszystko sie wali a on co wszystko sie da,ku... nie nie nie nie,badzmy ludzmi .maly teraz jest najwaznijeszy, a jak bedzie tak dalej to nawet sie nie dowie ze urodzilam

dokladnie tak,moj sie przemienil w jakas bestie bo juz nie mam na niego sili i slow,co bys nie zrobila zawsze jest zle,musialabys czytac od poczatku to poczytasz co ktora i wogole jak zycie urzadzilo a BYLO TAK WSPANIALEja nie wiem skąd to się bierze... czy my bylyśmy ślepe jak się z nimi zadawalyśmy czy on tak się maskowali? Kur... jak to możliwe. Mój wydawal mi się najbardziej troskliwym partnerem na świecie, a w ciązy zostawil. Ma córkę z poprzedniego malżeństwa, którą zajmuje się cudownie i ma świra na jej punkcie, z ex żoną też ma poprawne stosunki, bo to ona odeszla i wspanialomyślnie dal jej większośc majątku. Ale widzę, że nie tylko ja trafilam tak... każda, która tu jest!![]()
Głupia śmierć, nieodpowiedzialne zachowanie...Nie wiem, czy jestem bardziej smutna czy wściekła...
Pytam się więc, co mam robić, ile czekać, a ona, że nie wie, że do 2 tygodni po terminie, a potem będą myśleć nad wywoływaniem, ale i tak nie mam gwarancji, że w tym szpitalu, bo oni mają przepełnienie. Dobrze, że chociaż mnie uprzedziła
Tyle, że w niedzielę usłyszałam iż czeka się 10 dni, wczoraj już wyskoczyła, że 14. Dziś jest 10 dzień po terminie i ja mam dość. Zaraz jadę do szpitala, ale do innego...
Po prostu świetnie