Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mamusia tutaj mozesz w kolko pisac o tym samym, kazda z nas przez taki etap przechodzila, wiec wiemy o co chodzi i bedziemy wspierac jak tylko kazda z nas potrafito goscie do mojej mamy... jeszcze ona sie obrazila ze szopki robie ale ciezko mi siedziec i udawac ze mi jest dobrze jak nie jest.... lzy sae polecialy na ich usmiechy i szczescie. tak dzisiaj bo sie odezwal a bylam juz taka dzielna. do kolezanek tez jakos nie chodze bo niechce ich zanudzac ciagle ty samym bo mi glupio:-( naprawde ciezki dzien.
jak był malutki to mu się prawie nigdy nie odbiło, zreszta po jakims czasie jak np. zasypiał to go kładłam u siebie na brzuszku i tak chwile odczekiwałam i potem go kładłam koło siebie na boku. jak się w nocy budził dostawał cyca i często było tak ,że jak go położyłam na brzuchu to już tak spał do rana... a jak mu butle juz dawałam to tez go tak kładłam i zasypiał. ;-) cdn...ania mi z moim ex tez bylo cudownie, caly czas siebie obwinialam, za to, ze nie jestesmy razem, ale teraz patrze na to troszeczke inaczej. Skoro odszedl w ciazy, skoro nie martwi sie o Ciebie i dziecko, to zrobi to w kazdym momencie waszego wspolnego zycia. Ja sobie nie wyobrazam, ze caly czas obawialabym sie tego czy nie odejdzie bo maly bedzie mial kolki, bo bede miec depresje poporodowa, bo dostane raka piersi, albo cos innego. Twoj ex byl opiekunczy dopoki bylo mu to na reke, a skoro odczytalas smsa od mamusi, zeby sie nie martwil, ze zostaniesz sama, to juz wczesniej musial taka wersje rozpatrywac, wiec zastanow sie dobrze czy tesknisz za nim, czy za zwiazkiem jaki mozesz stworzyc z innym mezczyznaGjoasia, wlaśnie o to chodzi, że mi bylo z nim cudownie kiedy byliśmy razem, aż do ostatniego dnia; byl taki opiekuńczy; za tym tęsknię, takiego go znam...nawet nie wiesz jak chcialabym przestać cierpieć, to jest jakiś ból nie do zniesienia, nie radzę sobie!