Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) tylko czasem śpi dosć szybko i robi mi pobudki o 5.00 rano :-) super że w razie czego jest pod ręką Twoja mama ... a wogóle to jak wrażenia Twojej mamy? chyba we wnuczka zapatrzona jak w obrazek cooo :-) uważaj bo babcie rozpuszczają wnuki niemiłosiernie ;-) wiem co mówię 
pozdrawiam :-)czesc asuzana co u CIebie slychac? Dzieciaczki zdrowe?
ania i wlasnie takie rzeczy rozwalaja Ci cala prace nad soba. Moj ex tez chcial sie spotkac, ale niejestem na to gotowa i nie bede ryzykowac kolejna depresja po spotkaniu bo est mi to niepotrzebneGjoasia, my nie jesteśmy ze sobą dokladnie 3 mce. W ciągu ostatnich 2 tygodni spotkalismy się trzy razy i myslalam że do siebie wrocimy, bo spotkania byly fajne, ale w poniedzialek powiedzial mi ze nie bedzie ze mna.
Ania i dlatego ma Cie w garsci, tak nigdy nie wygrasz a tylko sie dolujesz. zreszta zastanawiam sie jak caly czas mozesz tak tesknic jak on tak postepujeWiesz Kitta, tak sobie wlasnie mysle, bo im bardziej ja zabiegam tym bardziej on ma mnie w dupie, nie odbiera tel nie odpisuje na smsy itd. Pewnie gdybym od poczatku postawila się to moze juz bylby obok mnie, ale ja nie potrafie, bo ja jestem miekka i zalezy mi i on to wie. Kur... mać!