reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ania wiem, ze wyda Ci si eto irracjonalne, ale kazda przechodzila przez to samo. Nie mozesz sie bac tego, ze zostaniesz sama, bo przed poznaniem ex jakos zylas bez niego i dawalas rade, teraz bedziesz juz zawsze miec przy sobie dziecko, ktore bedzie Cie kochac bezinteresownie, a to najlepsza i najprawdziwsza milosc

reklama
dokladnie.:) my tu zawsze bedziemy na tym forum jak nie jedna to druga i zawsze bedzie z kim pogadac i komu sie wyzalic jakos przejdziemy razem przez ciaze a pozniej bedziesz miala malenstwo i nic innego nie bedzie ci potrzebne do szczescia:)

Ja normalnie trzymam sie tego forum jak jedynej deski ratunku teraz. Same wiecie ze wczesniej nie bylo az tak źle. Może zaczelo do mnie docierac ze to koniec z ex i dlatego.

akurat z tego końca to raczej powinnaś się cieszyc i odczuwać ulgę że coś toksycznego udało ci się wypchnąć ze swojego życia a masz przed sobą tylko piękne perspektywy:-)

reklama
ja jutro tez bede, bo pewnie po imprezie to do poniedzialku bede sie regenerowac:).|Dzisiaj nie wiem ile dam rade. Jak tylko mlody usnie to ja zaraz lece do lazienki, ale spokojnie jeszcze oglada spidermena:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry