Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. niby bylam u niego codziennie badz co drugi dzien, ale dopiero jak wrocil do domku zobaczylam ta mase zmian. siedzi sobie teraz bardzo chetnie, sam wstaje lapiac sie czego popadnie. wedruje wzdluz kanapy i stolika. obgryza lozeczko. jeszcze wiecej gada i spiewa oraz grucha
. je juz 3 sniadania zamiast 2 :-). i poltorej obiadu
. urosl, zmeznial. i jeszcze wybijaja mu sie gorne jedynki. ogolnie - ktos mi podmienil dziecko. mojego malego Fifka mozna bylo zostawic sameo na chwilke w pokoju. a nowo przybylego Fifina juz z oka spuscic nie mozna
. a ja na plazy bylam raz. bo najpierw okres stanal na drodze a potem pogoda. wiec moje wielorybie ksztalty pozostaly w ukryciu. "zaczatki celulitu" - tez chcialabym miec zaczatki, a nie ostastnie stadium ;-). a lustra w sklpeach faktycznie sa be. a kolega? no coz. spedzilo sie kilka milych wieczorkow ;-).tez mi sie tak wydaje, czasami jest nam ciezko i wystarczy jedno zdanie, ktorego nie trzeba rozwijac w nieskonczonoschm ja tu troche jestem i kazdy mowi na co ma ochote i co go gryzie i temat ciagnie temat,dalje jestesmy samotnymi matkami tak

ale ogólny obraz prezentuje się bardzo ładnie :-) ja na szczescie jeszcze się nie zastanawiam jak to bedzie z moimi wnukami ... haha ja i babcia
chociaż tak realnie patrząc to pewnie zostanę nią szybciej niż Ty :-) a nad morze jedziemy do Pobierowa od 29.07-05.08 także mam zamiar przez ten tydzien oddychac tak szybko żeby złapac zapas jodu na caly rok :-) daniej też rzadko jeździłam ale już 3 lata temu postanowiłam że musze sie sprężać i przynajmniej raz w roku gdzies wyjechac. Należy sie w koncu.