Drogie Panie,
Pozwolę się wypowiedzieć w temacie "śmietnika". Kiedy wchodziłam na forum były tutaj konkretne posty, długie i odnoszące się do konkretnej sytuacji. W tej chwili forum wygląda jak rozmowa na czacie lub na gg, żadnych konkretnych problemów, tylko (za przeproszeniem) jęczenie na temat eksów. Ok, skoro tak chcecie rozwinąć ten temat, to napiszcie konkretny post, bo póki co są to dla mnie skrawki zdań (chociaż ciężko mi nazwać zdaniem post, gdzie brakuje na początku wielkiej litery, a kropki robią za spację). Ciężko jest odpisywać na zdania pojedyncze, a jeszcze gorzej na zdania, które kompletnie nic nie wnoszą do wątku, typu - "ugotowałam zupę pomidorową". Też przechodziłam ciążę samotnie i nie pisałam tutaj po zdaniu, tylko starałam się poruszać konkretny problem, proszę sobie poczytać wcześniejsze posty, a później się obrażać.. ewentualnie wyciągnąć jakieś wnioski.
Jestem na etapie załatwiania spraw w sądzie i z prawnikiem, myślę, że wiele osób by to zainteresowało, a i sama chciałabym usłyszeć (powtórzę się) KONKRETNĄ radę, a nie POCIESZAJĄCY, JEDNOLINIKOWY BEŁKOT. Nic nie napiszę na ten temat, bo mój post ZGINIE pośród wielu, które ani nie są dla mnie pomocne, ani nie są w temacie (i to nie czasami, a często).
Wiem, że wiele osób uraziłam, ale zawsze myślę to co piszę i piszę to co myślę.
Pozdrawiam,
Podły Człowiek i Matka Polka