Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mogę się doczekać zdjęć 
Mam nadzieję, że to będzie dobry prezent dla Ciebie z okazji tego dnia i że Ty będziesz górą, chociaż co do tego, to akurat nie mam wątpliwości, bo już od dawna się przygotowywałaś do tej rozprawy.
/ Jeśli chodzi o mojego byłego to totalny koniec. Napisał mi wczoraj wieczorem że w święta bierze ślub... i tyle w sumie. Nasza historia jest podobna do Twojej Justyś otórz byliśmy ze sobą 4 lata i także miałam z nim pierwszy raz.. Rozstaliśmy się zaledwie pare tyg temu i ciągle jeszcze darze go wielkim uczuciem ciągle myśle i się łudze że przyjedzie przeprosi sama nie wiem co jeszcze.. Z drugiej zaś strony nienawidzę tego tchórza który zapewne nie powie o tym swoim rodzicom i dobrze by był gdyby nie pokazywał się mi na oczy jak narazie.. ehh trudne to wszystko.
Zobaczysz, że tak naprawdę to wsparcie rodziny jest najważniejsze. Bo oni Ci będą pomagać bez względu na wszystko.Jak ja powiedziałam mamie o ciąży, to ona też mnie przytuliła, to było super, wiedziałam, że mogę na nią liczyć, że mi pomoże...