Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To bardzo pomagało
Teraz mój synek jest obok mnie w swoim leżaczku i sobie gada po swojemu ;-)Twój Kubuś już niedługo też będzie przy Tobie 
no ciebie mozna podac za wzor,ze z zalu mozna przechodzic w mily nastroj w ciazy i chyba sama o tym wiesz.a teraz widzisz nie widzialas sie jako matka a teraz prosze;-) MOZNA MOZNA MOZNA MOZNA i zawsze bede to powtarzac bez wzgledu na to ile kto ma lat i w jakiej jest sytuacji,Katerinka Teraz na szczęście już odzyskuję swój charakter.Ale w ciąży było ciężko, oj ciężko. Pamiętasz jak pisałam, że wystarczyło czyjeś jedno złe słowo, a ja już w ryk.Jak jeszcze chodziłam z brzuszkiem, to jak mi było źle, to miałam przed oczami taki obraz jak idziemy sobie z synkiem za rączkęTo bardzo pomagało
Teraz mój synek jest obok mnie w swoim leżaczku i sobie gada po swojemu ;-)Twój Kubuś już niedługo też będzie przy Tobie
![]()

od kilku dni wchodze co chwile i za kazdym razem kupie cos Nikosiowi, mojej bratanicy albo mojej kuzynki synkowi ;-) przez 2 dni wydalam tam 130 zl dlatego teraz postanowilam, ze juz nie wejde na ta strone, bo pod koniec miesiaca zostana mi paczki do odebrania na poczcie zamiast chleba 

On nie wierzy ze to jego....Wyskoczyl z badaniami i stwierdzil ze jak sie okarze ze to jego to on temu podola i bedzie inaczej. Ja juz sama nie wiem.... Jest mi i wstyd i glupio zarazem ze tak wyszlo... No poprostu ryczec mi sie chce. Ja nie mam sily na to wszystko.... Nie wiem skad je brac.... Nie wiem
ej sorki jak bedzie inaczej a stres jaki ci zafundowal w ciazy to co,potem co bedzie sie interesowal,mowie ci zrob cos zeby nie miec z nim kontaktu i dojdziesz do siebie psychicznie.ateraz musisz to przebolec co sie z toba dzieje.
mloda a ja nie mam przekonania do tego alegro chociaz lubie sledzic stronki i promocje,teraz to chyba to ostatni czas na to,chcialam zapytac jak twoje karmienie ???
Staram sie myslec pozytywnie, ale mimo wszystko sie boje..... Nie wiem... Teraz marze by jak najszybciej bylo 16 pazdziernika bym mogla zobaczyc moje malenstwo na usg.... Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze. Jutro ide do pracy na 8 rano wiec musze wstac o 6.... No coz.... Dzieki za slowa otuchy ....Postaram sie myslec pozytywnie...