mloda1
Szczesliwa Mama Nikosia
Gjoasia HEJ!!! Dzis o Tobie myslalam
nawet pisalam w poscie, ktory mi sie skasowal
ja bralam dla dziecka pampersy, ubranka (choc NIBY nie trzeba bylo) chusteczki nawilzone, krem na odpazenia, rozek, pieluszki tetrowe dawali w szpitalu.... i chyba nic wiecej a dla siebie majtki poporodowe, stanik do karmienia, koszule nocna(ktora ubralam do porodu) i pidzame ( juz po porodzie
reczniki, przybory toaletowe, papiery(dowod, ksiazeczka i RMUA), kapcie, klapki pod prysznic, papier toaletowy, wkladki laktacyjne, sztucce(ktorych zapomnialam i mi w szpitalu dali lyzke do ziemniakow
) kubek, wode mineralna, szlafrok,reczniki, podklady dawali w szpitalu wiec moje sie nie przydaly. to chyba wszystko 
Jak sie czujesz? Mam nadzieje ze wkleisz nam zdjecia swojej pociechy
ja bralam dla dziecka pampersy, ubranka (choc NIBY nie trzeba bylo) chusteczki nawilzone, krem na odpazenia, rozek, pieluszki tetrowe dawali w szpitalu.... i chyba nic wiecej a dla siebie majtki poporodowe, stanik do karmienia, koszule nocna(ktora ubralam do porodu) i pidzame ( juz po porodzie
) kubek, wode mineralna, szlafrok,reczniki, podklady dawali w szpitalu wiec moje sie nie przydaly. to chyba wszystko Jak sie czujesz? Mam nadzieje ze wkleisz nam zdjecia swojej pociechy

komorka ladowarka dokumenty aparat poduszke poporodowa i co wazne mydlo bialy jelen. Chyba tyle.
Nie lubie takich ludzi.
Fajnie by bylo co?
Pozdrowionka :-)
oswiadczyl mi dzisiaj paranoja,ale mala za nim szalona i mocno go kocha mimo ze widzi go raz na wieki ale nie zabronie jej tego ,a ja juz przywyklam do niego na normalnej gatce