A
adka696
Gość
mloda1 Twój ex to zwykły palant! Ile ma lat jeśli mogę zapytać? Mój czasem też gada takie głupoty. Np. , że Gdańsk jest w górach. Na prawdę... podstawówka.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i farba wyjdzie ci o wiele taniej,ja kupilam nad kojec fajna lapmke z ikeii w ksztalcie zwiarzatka,daje fajny odblask ze nie bede musiala duzego swiatla zapalac i maly nie bedzie sie tak wybudzac
Ojoj az mi sie buziaczek usmiecha i wszystkie smutki uciekaja. Zostal mi przyznany zasilek a raczej zapomoga z mopsu w kwocie 280zl i za tydzien mam pobrac w kasie.... Nie ukrywam ze to dla mnie bardzo duzo.... Nawet nie wiecie jak dzisiaj mimo brzydkiej pogody mam sloneczna pogode w sobie. Nie sadzilam ze malenstwo jest tak ruchliwe..... Juz puka tak z przerwami 20 min od godz 16 czyli cale 5 godzin. Czy to normale?? Wczesniej bylo to bardzo sporadycznie a dzisiaj..... Mimo to bardzo sie ciesze.... A niech kopie ile chce moje kochane malenstwo....

ale to świetne uczucie ,prawda?;-)glowa do goryHej:-)
miska 82 gratuluje,ja też na poczatku parę kopniaków na dobranoc a teraz w pracy non stop mnie zaczepiaale to świetne uczucie ,prawda?;-)
adka gratuluję i tak trzymaj,niech się stara a Ty się nie denerwuj,odpoczywaj i dbaj o siebie i maleństwo:-):-)trzymam kciuki
katerinka111 teraz to się załamałam:--(aż tyle tego??????????????chyba musze dodatkową fuchę złapać............
tak poważnie to fajnie tak razem odliczać:-)