agazoja
zadomowiona
Takie tematu tu już istnieją więc prosze pisać w nich,a nie tworzyć nowe wątki
a do jakiego postu to sie tyczy?? bo z tego co czytam, to nikt nie zaczal nowego tematu

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Takie tematu tu już istnieją więc prosze pisać w nich,a nie tworzyć nowe wątki

a do jakiego postu to sie tyczy?? bo z tego co czytam, to nikt nie zaczal nowego tematu![]()

A i dla niektórych to i tak za dużo... Fajnie, że masz takie podejście i tyle pewności siebie. Z takim nastawieniem do życia jak Twoje czy katerinki nie ma innego wyjścia, wszystko musi się udać.
I tak uparcie trwamy w tym stanie do dnia dzisiejszego
Wtedy choć wstyd się przyznać, zwalałam wszystko na pecha związanym z piątkiem 13-ego. Wiedziałam jak to wszystko się skończy, nie chciałam w to uwierzyć. Miałam negatywne uczucia. Dzisiaj po 8 miesiącach, magiczna data - piatek 13, kojarzy mi się ze szczęściem 
i uwierz mi ze wtedy nie cieszylam sie z "prezentu"... i az mi glupio z tego powodu
Dzis obawy mam podobne jak wtedy, ale podejscie juz zupelnie inne

no i babka powiedziala mi, ze dopiero jak wyplaca mi ostatnia "wyplate" to mi moga sporzadzic takie zaswiadczenie, a za to babka w Urzedze Pracy powiedziala, ze musze to doniesc ostatniego dnia urlopu macierzynskiego ..... yhmmm no i badz tu madrym