reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Penegiryka slyszalam, ze ponoc mocz dziecka dobrze dziala na plesniawki. ze trzeba maluszkowi podlozyc tetrowa pieluszke do osikania i potem tym przylozyc w buzi. wiem, ze brzmi... obrzydliwie, ale ponoc skuteczniejsze niz wszelkie apteczne specyfiki. osobiscie nie testowalam, bo Fifke nie mial tego problemu. ale znam osoby, ktore tak plesniawki zlikwidowaly :tak:
a tak w ogole witam nowe mamuski :-)

przed chwilą rozmawiałam z siostrą ,i mówiła zeby ex podac o alimenty jak dziecko sie narodzi ,a ja na to ze dam radę sama(oczywiscie kłamac muszę bo to pleta )
To powiedziałam co mi z pienidzy jak dziecko ojca nie będzie miało????:-(:-(
Zdołowało mnie ,ze u mojej siotry syn wyzywał swoją kolezankę 2 ojce bo jej mamę tez facet zosawił ale w wieku 18 lat :(a teraz jej mama ma męza ,i ja sie boję ze moje dziecko będzie wyzywane ze nie ma ojca :-(Na sile nie dajm tego dziecku
I powiedziała ze ex był ze mną ,i dawał mi drogie prezenty by tylko mnie wykozystac oczywiscie wiecie w jakim sensie :-(
Jak sprawdzic kto dzwonił na numer domowy bo ostatnio ktos się bawi ,nie odzywa się tylko nasteje cisza ,nie mogę sprawdzic w necie w tp bo zapomniałam loginu i hasła ,czy telekomunikacja moze mi powiedziec ??czy raczej nie będą chceicli bo jak się dowiem kto to to zadzwonie i ochrzanie i na tym się skączy moze te bydle rozdaje mój num ,jakims chłopom
Tak jak kiedys mnie sprawdzał ze go zdradze ,swinia

mikusia "marny incydent w moim życiu" - genialny tekst podsumowujący wszystko :tak: A i dla niektórych to i tak za dużo... Fajnie, że masz takie podejście i tyle pewności siebie. Z takim nastawieniem do życia jak Twoje czy katerinki nie ma innego wyjścia, wszystko musi się udać.
Każdej z nas na pewno się wszystko z czasem ułoży o ile będziemy na to gotowe. Bo z takim bagażem doświadczeń, na pewno będzie nam trudniej dostrzec szczęście i w nie uwierzyć, ale wszystko jest możliwe. Z tym, że jedni potrzebują więcej czasu i wsparcia inni mniej. To już indywidualna sprawa. I jak śpiewa pewien wokalista o wspaniałym głosie w swojej piosence "między nami nie ma niepotrzebnych" :-) ;-) A wszystkie dzieci nasze są ;-)
PS. dokładnie 8 miesięcy temu dowiedziałam się, że pewna mała istotka zamieszkuje mój brzuch :tak: I tak uparcie trwamy w tym stanie do dnia dzisiejszego :tak: Wtedy choć wstyd się przyznać, zwalałam wszystko na pecha związanym z piątkiem 13-ego. Wiedziałam jak to wszystko się skończy, nie chciałam w to uwierzyć. Miałam negatywne uczucia. Dzisiaj po 8 miesiącach, magiczna data - piatek 13, kojarzy mi się ze szczęściem :tak:

Witaj kamii no tak jestes juz kolejna osobka na forum,ale widzisz twoj ex i nasi to ten sam typ :-) i tylko do przodu trzeba isc:)
alicja no widzisz mozna zawsze jakas mysl pozytywna znalezc a dolowanie na dluzsza mete nic dobrego nie wnosi
a ja dolanczam moje kochane stópki :-):-):-):-):-):-)

kamii witaj:-) chyba nie ma sensu czekac na jego odpowiedz i "prosic sie" o jakikolwiek kontakt... jak juz sie wacha i ucieka od odpowiedzialnosci to odpowiedz jest tylko jedna... mozesz liczyc tylko na siebie i napewno nie jest to latwe, ale jak widac da sie z tym zyc:-) trzymaj sie!

alicja! ja dowiedzialam sie ze jestem w ciazy w Dzien Matki:-D i uwierz mi ze wtedy nie cieszylam sie z "prezentu"... i az mi glupio z tego powodu :zawstydzona/y: Dzis obawy mam podobne jak wtedy, ale podejscie juz zupelnie inne:) Ty tez jestes pelna optymizmu a to bardzo wazne! I jestem pewna ze sobie poradzisz i swietnie sprawdzisz sie w roli mamy.... innej opcji nie ma :-)

katerinka z tego co pamietam to tez mialas w ciazy problemy z twardym brzuchem, prawda? Jak sobie z tym radzilas? Bo mi znow bardzo czesto sie robi twardy. Ostatnio mnie taki skurcz zlapal w polowie drogi ze sklepu do domu i cudem donioslam ten skamienialy brzuch do domu:-) wazyl chyba z tone;-)
a stopki przeslodkie....az by sie je chcialo zjesc:)

justysia to normalne ze boisz sie tego co bedzie, jak sobie poradzisz... ale nie ma sensu zamartwiac sie na zapas! na myslenie o problemach bedzie czas jak sie rzeczywiscie pojawia. I nie ma co z gory zakladac czarnych scenariuszy. Uszy do gory!:-)

witajcie:)))

kurcze nie mam czasu czytac forum, ale widze, ze jest sporo nowych dziewczyn:(((. Czy to sie nigdy nie zmieni??? A moze seksmisje zrobic i problem bedzie z glowy:)))

ja jestem rozdarta miedzy Mackiem i Piotrkiem. Jak maly spi to starszak daje mi popalic na calego, padam na twarz. A tak bylo slodko przez pierwsze 2 tygodnie, tylko spanie i karmienie...

pozdrawiam wszystkie dzielne mamy i forumkowe szkraby.

Panegiryka na plesniawki najlepszy mocz dziecka. niech nasiusia na tetre i wsadz mu do buzki wycierajac miejsca gdzie sa plesniawki. Sprawdzilam na Piotrku - rewelacja

mam nadzieje, ze zdjecia sie dodaly

pozdr

Załączniki

• xxxxxxxxxxxx.jpg
    xxxxxxxxxxxx.jpg
    93,5 KB · Wyświetleń: 82
  • yyyyyyyy.jpg
    yyyyyyyy.jpg
    94,8 KB · Wyświetleń: 76
reklama
HELLO!! ;-) Czytalam chyba pol godziny co naskrobalyscie i w gruncie rzeczy nie pamietam co mialam odpisac :/
Agazoja ostatnio napisalas, ze mnie urazilas, a nie chcialas, czy cos w tym stylu - od razu mowie, ze absolutnie mnie nie urazilas ;-) kazda rada jest cenna :D
Gjoasia no masz pieknego Maluszka w domu :D Wpadnij, naskrob cos jak bedziesz miala czas jeszcze :D pozdrawiam i zycze Wam duzo zdrowia wszystkim :*
Katerinka To Ty pytalas czy sa szanse ze wroce do mojego ex ?? dalej mam odpowiadac ?? :-D
Krropelka ja sie juz martwilam, ze cos Ci sie stalo, tak dlugo nie pisalas ;-) pisz tu czesciej, a nie nastraszysz i pojdziesz sobie :) :-D

Bylam dzis w ZUS-ie, bo mi sie przypomnialo, ze musze miec przeciez do urzedu pracy zaswiadczenie z ZUS-u nie? tez mi sie rychlo w czas przypomnialo :sorry: no i babka powiedziala mi, ze dopiero jak wyplaca mi ostatnia "wyplate" to mi moga sporzadzic takie zaswiadczenie, a za to babka w Urzedze Pracy powiedziala, ze musze to doniesc ostatniego dnia urlopu macierzynskiego ..... yhmmm no i badz tu madrym :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry