bezsenna
Fanka BB :)
Gjoasia Boże, nie mogę się napatrzeć. Jakie śliczne dzieciątko!!! Jest piękny, prześliczny, przecudowny,słodziutki. Ale cudo urodziłaś
Wstawiaj jak najwięcej fotek, gdy tylko czas Ci na to pozwoli.
U mnie też tak było...Na początku tylko spanie i jedzenie, a potem się zaczęło...I to bardzo szybko. Też jakoś po 2 tygodniach, a ja nawet nie sądziłam, że dziecko może być tak absorbujące. Mimo wszystko zazdroszczę 2 synków. Też bym chciała, ale to jeszcze nie mój czas ;-)
Gjoasia, Kropelka Nie słyszałam o moczu, u mnie pomógł po prostu aptin
Wstawiaj jak najwięcej fotek, gdy tylko czas Ci na to pozwoli. U mnie też tak było...Na początku tylko spanie i jedzenie, a potem się zaczęło...I to bardzo szybko. Też jakoś po 2 tygodniach, a ja nawet nie sądziłam, że dziecko może być tak absorbujące. Mimo wszystko zazdroszczę 2 synków. Też bym chciała, ale to jeszcze nie mój czas ;-)
Gjoasia, Kropelka Nie słyszałam o moczu, u mnie pomógł po prostu aptin

. ja jestem padnieta posiadajac pojedynczego Filipka wiec wcale Ci sie nie dziwuje, ze majac podwojne szczescie w domku padasz na twarz.
. nie wiedzialam, ze tak sie zamartwiasz mnie ;-)faktycznie popisalam o policji a potem choduu z forum na pare dni 

:-)
mnie czeka to samo za jakis czas ,juz i tak pospisywalam papierologie w pracy jak sto dwa